Tien manieren om klaarkomen uit te stellen


Tips voor het uitstellen van klaarkomen zijn erg handig, want elke man wil natuurlijk zijn ejaculatie of zaadlozing uitstellen om goede prestaties bij de seks te kunnen tonen. Met deze tips voor uitstel van klaarkomen voor een beter seksleven verras je je partner met een harde penis die lang stijf blijft voordat hij tot een orgasme of hoogtepunt komt.

 

Het is zonde en onnodig als bij het vrijen na een paar minuten de spanning verloren gaat door een vroegtijdige ejaculatie of zaadlozing. Snel klaarkomen heeft invloed op je seksleven, je relatie en je zelfvertrouwen. Als je makkelijk opgewonden raakt en snel kan klaarkomen kan dit je zelfs tegenwerken als je een kinderwens hebt. Daarom hierbij tien manieren om klaarkomen uit te stellen.

 

Tien tips tegen een vroegtijdige zaadlozing om meer te genieten van seks

1.       Doordat veel mannen bij het masturberen snel willen klaarkomen, is hun lichaam hieraan gewend geraakt. Daarom adviseren we om hier wat meer een langdurend ritueel van te maken.

 

2.       Een handige tip om een vroege zaadlozing te voorkomen is om tijdens het vrijen langer in- en uit te ademen. Hierdoor bereik je een hogere ontspanning, wat een orgasme zal uitstellen.

 

3.       Als je met je gedachten helemaal opgaat in het vrijen met je partner, betekent dat ook dat je eerder klaarkomt. Daardoor kan een middel om vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan zijn om ergens anders aan te denken (zolang dit maar niet een andere bedpartner is).

 

4.       Zeker de jongere mannen kunnen klaarkomen langer uitstellen als ze in de uren voor het vrijen gaan masturberen of zich laten pijpen. Het lichaam heeft dan tijd nodig om nieuw sperma aan te maken en de penis is dan nog wat minder gevoelig, waardoor het seksueel genot langer zal duren.

 

5.       Als je partner de penis aanraakt of beweegt in plaats van jijzelf, kun je een zaadlozing langer uitstellen. Ook kan het helpen om af en toe van positie of standje te wisselen, omdat zoiets dan even een rustmoment voor jezelf is. Bij sommige mannen neemt de motivatie tot klaarkomen af als tijdens bijvoorbeeld een ‘doggy style’ de vrouw een zeer langdurend standje verwacht.

 

6.       Elke man die het klaarkomen langer wil uitstellen kan zichzelf helpen door dagelijks de voorhuid enkele malen naar achteren te trekken. Door te wennen aan deze positie kan een zaadlozing langer worden uitgesteld.

 

7.       Hoewel iedereen seks met een condoom als minder prettig ervaart, zorgt het er wel voor dat je je orgasme langer kan uitstellen.

 

8.       Als je voelt dat je bijna moet klaarkomen, zet je wijsvinger dan vooraan het scrotum bij de schacht van de penis. Trek dan met die vinger een denkbeeldige lijn van het scrotum naar de billen, geef hierbij druk zonder jezelf pijn te doen. Doordat dit ontspant kan het een zaadlozing afremmen.

 

9.       Ook is er een oefening om de prikkelbelasting van de hersenen te verlagen vlak voordat een orgasme kan ontstaan. Maak een ringvorm van je wijsvinger en duim en manoeuvreer dit met enige snelheid zonder te knijpen van de onderkant van de penis richting de eikel. Het gedeelte in de hersenen dat betrokken is bij een orgasme kan zich dan even herstellen.

 

10.   Een populaire techniek om snel klaarkomen tegen te gaan is training van de PC-spier in je bekkenbodemgebied. Deze spier heb je onder meer nodig als je nodig moet plassen, maar dit moet ophouden. De manieren om de PC-spier te trainen nomen we kegeloefeningen. De bekendste is het telkens aanspannen en dan weer ontspannen van deze bekkenbodemspier. Op YouTube tref je handige instructies. 


» Ga terug naar het overzicht