Voordelen en nadelen van testosteron boosters


Testosteron regelt zaken als je groei, stofwisseling, karakter en gedrag. Soms is het prettig om er meer van te hebben. Daarom zijn testosteron boosters aan te raden voor met name of mensen die voor een hoger libido de kwaliteit van seks willen verbeteren. Na je dertigste daalt het testosterongehalte, waardoor je energieniveau, kracht én seksdrive wordt verlaagd. Voor een verhoging van je testosteronspiegel kun je testosteron boosters kopen, ook wel genaamd test boosters. Hieronder tref je een blog over de voordelen en nadelen van testosteron boosters.

 

Het verschil tussen natuurlijke en synthetische testosteron boosters

Onder testosteron boosters worden alle manieren gerekend die op een natuurlijke of synthetische manier dit mannelijk hormoon kunnen verbeteren of verhogen.

 

De natuurlijke testosteron boosters op een rijtje:

 

1.       Een gezonde levensstijl

2.       Voldoende nachtrust

3.       Voldoende lichaamsbeweging

4.       Voldoende zonlicht

5.       Zo min mogelijk stress

6.       Zo min mogelijk overgewicht

7.       Matig met alcohol, drugs, roken en suiker

 

Tot slot geldt qua voeding dat je zo min mogelijk suiker en ‘eenvoudige’ koolhydraten moet binnen krijgen en in een bepaalde mate vitamine B en D en zink zou moeten binnen krijgen. Daarnaast wordt voedsel aangeraden met gezonde vetten zoals vis, kokosolie, kaas, eieren, koudgeperste olijfolie en avocado’s.

 

Naast de natuurlijke versies kun je de natuur een handje helpen met synthetische testosteron boosters. Deze bestaan in de vorm van gel, pleisters, pillen en injecties.

 

De nadelen van testosteron boosters

 

1.       Over synthetische testosteron boosters wordt wel beweerd dat er bijwerkingen kunnen optreden. Een voorbeeld is het krijgen van een vettere huid, terwijl een hoger testosterongehalte ook mannelijke kenmerken zoals de groei van borsthaar kan vergroten.

2.       Als je onder de 21 jaar bent wordt het gebruik van een test booster afgeraden, omdat je nog in de groei kan zitten en misschien eerder geslachtsrijp wordt.

3.       Mocht je nog twijfels hebben, raadpleeg dan je huisarts of als je meer testosteron wenst voor sportprestaties: een sportarts.

 

De voordelen van testosteron boosters

1.       Deze middelen bezorgen je eerder een erectie, die vervolgens ook langer kan aanblijven.

2.       Je gaat je met zo’n middel mannelijker volen en er mannelijker uitzien.

3.       Deze middelen zijn ideaal en behulpzaam als je behoefte hebt aan meer testosteron maar het je niet lukt om bijvoorbeeld stress te verminderen. Of je hebt een te druk leven om veel aandacht te besteden aan lichaamsbeweging of gezond eten.

4.       De minste kans op een eventuele bijwerking is een booster in de vorm van een pleister of een gel, maar deze zijn tevens iets minder effectief dan een pil of injectie.

5.       De wetgeving ten aanzien van inname van testosteron en de bijbehorende middelen kan per land verschillen. Uiteraard voldoen alle testosteron boosters uit de collectie van 123erectiepil.nl aan de in Nederland geldende wettelijke voorschriften. Bovendien controleren wij zelf alle middelen voor verhoging van de testosteron uit de webshop ook nog eens zorgvuldig. Daarnaast geldt voor de gebruiker dat als deze de middelen voor testosteron toename op de juiste worden gebruikt met een correcte dosering het relatief veilig is.

 

Neem een kijkje bij deze webwinkel voor je informatie of het kopen van betrouwbare en veilige testosteron boosters!


» Ga terug naar het overzicht