Oplossingen voor erectieproblemen


Elke man die een erectiestoornis heeft, faalangst bij seks en ga zo maar door, vindt in dit blog tips en oplossingen voor erectieproblemen. Het is al zo oud als de mens, maar er bestaan tegenwoordig tal van oplossingen voor erectieproblemen. Lees daarom de handige tips in dit artikel voor een goede erectie die hard is en blijft.

 

Allereerst blijven wij in onze blogs over betere erecties benadrukken dat je voor een verbetering van je seksleven veel belangstelling moet schenken aan voeding, lichaamsbeweging en levensstijl. Roken, alcohol en drugs hebben een invloed op de kwaliteit van seks en je erectie, dus gebruik dit niet of slechts in beperkte mate. Probeer iets aan lichaamsbeweging te doen, ook al is het maar twintig minuten wandelen per dag. Wist je bijvoorbeeld dat mensen met een zittend beroep grotere kans hebben op erectieproblemen, om nog maar te zwijgen over mensen die dagelijks veel tijd doorbrengen op een fietszadel?

 

Aanpak gezondheid, stress en psychische oorzaken als oplossing voor erectieprobleem

Ook lichamelijke oorzaken kunnen een effect hebben op de erectie. Voorbeelden zijn een te hoog cholesterolgehalte, overgewicht, aderverkalking en andere zaken op het gebied van hart en bloedvaten. Een dieet kan uiteraard al een goede hulp zijn tegen je teveel aan cholesterol of je overgewicht. 

 

Stress is van belang bij een slechte seksuele prestatie. Werk daarom aan een betere ontspanning, bijvoorbeeld door sport, yoga of je minder druk maken in je hoofd over bijvoorbeeld of je wel goed bent in bed.

 

Met name de wat jongere mannen presteren minder bij de seks door psychische oorzaken als onzekerheid en faalangst. Bij de wat oudere mannen kan het voorkomen dat de potentie iets daalt doordat ze ouder worden. Bespreek dit soort zaken eventueel met je huisarts, die je desnoods kan doorverwijzen naar een psycholoog of seksuoloog.

 

Snelle en gemakkelijk oplossing van seksuele problemen door erectiepillen

Een minder bekende oplossing bij problemen met de erectie is om eens goed te tijd te nemen je te laten strelen door je partner en te ontdekken wat jij allemaal fijn vindt. Ook een lang of opwindend voorspel kan jouw erectie beter en langduriger maken dan je gewend bent. Sommige mensen kiezen voor het kopen van lustopwekkende speeltjes of speciale kleding om het liefdesspel te bevorderen. Zelfs beter communiceren met je partner kan van invloed zijn op de kwaliteit van je erectie.

 

Als je een gemakkelijke en snelle oplossing wil voor je erectieprobleem is het raadzaam om medicatie of erectiepillen te slikken. Zodra je de juiste pillen of andere middelen hebt gevonden in bijvoorbeeld onze webshop 123erectiepil.nl kun je de erectie verbeteren en langer laten aanhouden. Een gespecialiseerde betrouwbare webwinkel voor erectieverbeterende middelen en lustopwekking zoals 123erectiepil.nl levert uitsluitend hoge kwaliteit in erectiepillen en aanverwante artikelen en is erkend door het Webshop Keurmerk van Trustmark


» Ga terug naar het overzicht