Dit wist je nog niet over erecties


Met het klimmen van de jaren heb je als man meer kans op een erectiestoornis. Bij jongere mannen kan een erectiestoornis juist ontstaan om een psychische reden zoals faalangst. Hieronder lees je in zes punten wat handig is om te weten over erecties en erectiestoornissen.

 

1.       Gemiddeld heeft veertien procent van de mannen last van erectiestoornissen. Hoe ouder, hoe groter de kans dat alles opeens niet meer zo soepel verloopt onder de lakens. Veel mannen schamen zich voor een erectiestoornis en durven het niet met de huisarts te bespreken. De vele middelen tegen een erectiestoornis die je kan kopen bij een webwinkel als 123erectiepil.nl bieden dan gelukkig een goede oplossing.

 

2.       Er is sprake van een erectiestoornis als het je regelmatig niet lukt om een erectie te krijgen of te behouden.

 

Erectiestoornis kan zowel psychische als lichamelijke reden hebben

3.       Een erectiestoornis kan zowel een psychische als lichamelijke reden hebben. Zo zijn jonge mannen sneller onzeker over hun bedprestaties dan de wat oudere mannen. Een lichamelijke oorzaak komt vaker voor bij de mannen van een wat hogere leeftijd. Ze hebben dan bijvoorbeeld een mindere doorbloeding van de penis, die een kortere tijd hard kan blijven. Ook een masturbatie komt bij deze groep mannen niet of nauwelijks op gang. Dit soort lichamelijk ongemak kan heel geleidelijk aan zijn intrede doen, bij de een op zijn veertigste en bij de ander op zijn zeventigste.

 

4.       Bij erectieproblemen met een psychische achtergrond kun je voor de hand liggende zaken als angst, stress en vermoeidheid op verschillende manieren aanpakken. Je kan je partner om begrip vragen, of een gesprek aanvragen met je huisarts die je dan eventueel doorverwijst naar een seksuoloog. Een huisarts is professioneel genoeg om niet vreemd op te kijken van jouw vragen op dit gebied. Tevens zijn er in de webwinkel van 123erectiepil.nl oplossingen te vinden om de psychische oorzaak van een erectiestoornis te behandelen. Bepaalde pillen kunnen je helpen bij het voorkomen van faalangst tijdens de seks. Let wel: hoe langer je met dit soort psychische problematiek blijft rondlopen, des te langer is de weg om het op te lossen.

 

Bespreek een erectiestoornis met je partner of een professional

5.       Ook als problemen bij de erectie van lichamelijke aard zijn kun je daarvoor gespecialiseerde pillen gebruiken. Zorg tevens dat jij en je partner het besef krijgen dat een harde en langdurige erectie op een wat hogere leeftijd niet altijd meer vanzelfsprekend hoeft te zijn. Als je het lastig vindt om dit te bespreken met je partner, overweeg dan een specialist in te schakelen zoals een seksuoloog of psycholoog. Mensen met hart- en vaatziekten bij zichzelf of in de familie hebben iets meer kans op erectiestoornissen.

 

6.       Een makkelijk uit te voeren middel dat elke man kan helpen is voldoende lichaamsbeweging. Hierdoor ontstaat immers een betere doorstroming van de bloedvaten, iets dat elke erectie ten goede komt. Volgens deskundigen hoef je nog niet eens een abonnement op een sportschool te nemen, maar dagelijks een half uur matig intensieve beweging is voldoende. Ook zijn er drie overige zaken die van invloed kunnen zijn bij problemen met een erectie. Het betreft rustig aan doen met alcohol, stoppen met roken en afvallen als er sprake is van overgewicht.

 

Als je op een snelle en gemakkelijke manier de lichamelijke of psychische kant van je erectiestoornis wil aanpakken, neem dan eens een kijkje in de webshop van 123erectiepil.nl. Wist je dat Libido Extreme een van de beste erectiepillen is op dit moment. Vaak zorgt Libido Extreme al een oplossing voor je erectieprobleem.


» Ga terug naar het overzicht