De do's en don'ts als je een erectiestoornis hebt.


Stel, je hebt een erectiestoornis. Daar ben je dan mooi klaar mee. Je baalt ervan, omdat je zelf aan je trekken wilt komen in bed, en je partner ook genot wilt schenken. Het zorgt voor een minder fijn seksleven en je kunt last krijgen van schaamtegevoelens en zenuwen. Deze schaamte en zenuwen kunnen er weer voor zorgen dat je penis de volgende keer ook niet omhoog komt. Zo houdt de erectiestoornis zichzelf in stand.

 

Een erectiestoornis kan lichamelijke of psychische oorzaken hebben. Hoe dan ook, je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Wat moet je doen als je erectieproblemen hebt? En wat moet je juist niet doen? Lees verder, voor een paar handige tips en trucs.

 

Maak het probleem niet groter in je hoofd

Een oorzaak dat erectiestoornissen soms aanhouden is dat mannen zich er erg druk over maken. Een erectiestoornis is zeker een serieus probleem. Mannen zien het ook zo, wat hen veel stress oplevert. Dit heeft weer tot gevolg dat de schaamtegevoelens en zenuwen toenemen. En dat voorkomt dat je opgewonden raakt, waardoor je penis weer niet omhoog komt. Sommige mannen houden hun erectiestoornis zo in stand, terwijl het probleem verder geen lichamelijke oorzaak heeft.

 

Het is beter om je erectiestoornis te bespreken met je partner, als je haar voldoende vertrouwt. Bespreek samen de mogelijkheden om er wat aan te doen. Hierover gaan we het zo meteen nog hebben. Maar dan weet je partner dat het niet aan haar ligt en zal ze je hier eerder in steunen.

 

Wat je partner betreft, het is natuurlijk erg vervelend als je haar niet kunt bevredigen zoals ze dat zou willen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat jullie niet seksueel actief kunnen zijn. Je kunt haar bijvoorbeeld prima laten klaarkomen met je vingers of met je mond. Dit is misschien niet ideaal, maar het is beter dan niets. Neem ook ruim de tijd voor voorspel, zodat ze in de stemming komt.

 

Verschillende middelen verkrijgbaar

Uiteraard is deze laatste tip vooral geschikt voor zolang als je de erectiestoornis nog hebt. Ideaal zou zijn dat je erectiestoornis verdwijnt. Dan kunnen jullie weer op de normale wijze seks hebben en kom jij ook weer lekker klaar. Er is gelukkig zeker wat te doen aan een erectiestoornis.

 

De middelen van de dokter zijn bij de meeste mannen wel bekend. Deze zijn echter nogal prijzig, en worden niet vergoed door je zorgverzekering. Tevens moet je dan een gênante gang naar de dokter en de apotheek maken.

 

Wij zeggen niet dat je dit niet moet doen. Maar misschien kan je eerst erectiemiddelen op natuurlijke basis proberen. De ingrediënten van deze middelen worden in traditionele culturen al eeuwenlang gebruikt als erectiestimulerend middel. Bij 123erectiepil.nl vind je volop keuze aan deze middelen. Wij bieden middelen voor beginners, die je allereerst zou kunnen proberen. Deze zijn zonder recept verkrijgbaar voor zachte prijzen en onder aantrekkelijke voorwaarden. Ons best verkocht middel Libido Extreme is al goedkoop leverbaar.

 

Mochten deze middelen niet bieden wat je zoekt, probeer dan een middel met gegarandeerde werking. Het mooie is dat het daarbij niet uitmaakt of je je schaamt of dat je zenuwachtig bent. Je penis komt gegarandeerd omhoog. Daarnaast houdt je erectie lang genoeg aan om alles te kunnen doen wat je in bed wilt doen. Merk je dat het middel werkt, dan smelten je zenuwen als sneeuw voor de zon. Binnen de kortste keren heb je weer een heerlijk seksleven en voel je je weer een echte man tegenover je partner, die ook weer volop geniet in bed.

 

Ook deze middelen met gegarandeerde werking kan je zonder recept bij ons kopen. Je bespaart daarnaast geld ten opzichte van een middel op doktersrecept.

 

Overweeg te stoppen met roken en drink niet teveel

Tot slot een tip die voor iedereen geldt die last heeft van een erectiestoornis. Zoals op de sigarettenpakjes vermeld staat, kan roken zorgen voor erectieproblemen. Stoppen met roken kan je helpen om je erectiestoornis te overwinnen.

 

Daarnaast heeft overmatig drankgebruik ook invloed op het kunnen krijgen van een erectie. Af en toe een drankje kan geen kwaad, en ook een enkele keer doorzakken maakt niet heel veel uit. Drink je echter regelmatig te veel, dan kan dit ook een oorzaak zijn van je erectiestoornis. Matig in dat geval met drinken, dat kan echt verschil maken.

 

Blijf ons blog volgen voor meer informatie over erectiestoornissen. Bekijk ook ons aanbod, voor effectieve middelen om af te rekenen met je erectieprobleem. 123erectiepil.nl biedt antwoord op erectiestoornissen!


» Ga terug naar het overzicht