Grootmoederstips voor als je een erectiestoornis hebt


Mannen die een erectiestoornissen hebben en daar begrijpelijkerwijs snel vanaf willen, denken vaak het eerst aan de chemische middelen die je bij de dokter op kunt halen. Deze middelen zijn zeker effectief, dat gaan wij niet betwijfelen, maar ze vereisen eerst een gênant gesprek bij de dokter en een gang naar de apotheek, wat nogal een drempel opwerpt voor veel mannen. Daarnaast worden ze niet vergoed door je zorgverzekering en zijn ze zeker niet goedkoop. Deze middelen zouden zeker goedkoper gemaakt kunnen worden, maar de prijs blijft zo hoog omdat de fabrikanten weten dat mannen het er toch wel voor over hebben. Vrijwel iedere man geniet immers van seks en wil zijn partner ook graag bevredigen, en geen enkele man heeft zin om zijn partner teleur te stellen als zijn penis niet omhoog komt.

Zijn er naast de pillen van de dokter nog andere manieren om van een erectiestoornis af te komen? Wij geven je enkele zogenoemde tips uit grootmoeders tijd, waaraan geen chemische middelen te pas komen.

 

Erectiemiddelen, gebaseerd op kruiden uit de natuur

De pillen van de dokter zijn gebaseerd op ingrediënten die chemisch samengesteld worden in een laboratorium. Deze stoffen vind je niet in de natuur. Wil je echter op een natuurlijke manier van je erectiestoornis afgekomen, dan bestaan hier bij 123erectiepil.nl ruim voldoende mogelijkheden voor. Wij verkopen ook pillen, maar deze pillen bevatten kruidenextracten van planten die je gewoon in de natuur vindt. In veel culturen worden deze planten al eeuwenlang gebruikt als manier om op natuurlijke wijze een erectie op te wekken.

Daarnaast zijn onze erectiepillen goedkoper dan de middelen van de dokter. Je kunt ze gewoon online bestellen en hoeft met niemand daarover een ongemakkelijk gesprek aan te gaan. Een doktersrecept is dus niet nodig. Je hebt de keuze uit middelen voor beginners, maar ook middelen met een gegarandeerde werking. Of je dan zenuwachtig bent of niet maakt niet uit, je krijgt gegarandeerd een stevige erectie, die lang genoeg aanhoudt om je partner te bevredigen en zelf ook aan je trekken te komen. Begin eens met Libido Extreme ons best verkochte middel.

 

Welk standje is het beste?

Dan is er nog de vraag welke seksuele posities je het best aan kunt nemen als je last hebt van een erectiestoornis. Het is niet zo makkelijk om hier een specifiek antwoord op te geven. Wel kunnen we zeggen dat als je moeilijk opgewonden raakt, het het best is om af te wisselen qua standjes. Probeer regelmatig iets nieuws, zodat het altijd spannend blijft en je daardoor gemakkelijker een erectie krijgt. Wordt seks een sleur, dan raak je moeilijker opgewonden en kan een erectie uitblijven of wordt je penis tijdens de seks weer slap.

Heb je moeite om een erectie te behouden tijdens de seks, kies dan voor een standje waarbij je veel voelt en waarbij het niet te lang duurt voor je klaarkomt. Heel ingewikkelde standjes, waarbij het lang duurt voor je klaarkomt, kunnen tot gevolg hebben dat je erectie het niet tot het eind uithoudt. Tenzij je een van onze middelen met gegarandeerde werking inneemt, natuurlijk. Maar zelfs dan raden we je aan om nieuwe dingen te proberen en samen te bespreken wat jullie fijn vinden, omdat dit gewoon zorgt voor een spannender seksleven en meer onderlinge verbondenheid.

 

We wensen je heel veel plezier tussen de lakens!


» Ga terug naar het overzicht