Een erectiestoornis, wat kan je er aan doen?


Een erectiestoornis is niet iets waar mannen graag over praten. Het praten erover met een arts is vaak al een hele drempel die je moet overwinnen. Moeilijker is al om dit met je partner te bespreken, en daarom proberen sommige mannen het dan ook te verhullen. Met je vrienden erover praten doe je in de meeste gevallen al helemaal niet.

Veel mannen denken daarom dat ze een van de weinigen zijn die ermee te parten hebben. Dit kan het toch vaak al aanwezige schaamtegevoel nog verder versterken. En meer schaamte leidt er vervolgens toe dat de symptomen en de nervositeit alleen maar toenemen.

Toch is er wat aan te doen. Wij geven je enkele tips om af te rekenen met je erectiestoornis en weer ouderwets te genieten in bed.

 

Schaamte en zenuwen werken contraproductief

Dat je penis een keer niet overeind kan komen kan elke man gebeuren. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door stress of als je teveel hebt gedronken. Soms ben je ook gewoon niet in de stemming voor seks, doordat je bijvoorbeeld een zware dag hebt gehad.

Geen nood, probeer het de volgende keer gewoon opnieuw. Maak er een romantisch avondje van met je partner en neem ruim de tijd voor het voorspel. De kans is groot dat het dan weer gewoon lukt.

Ga je helemaal in de stress schieten en krijg je last van schaamte? Dit kan je erectieprobleem juist versterken, waardoor je erectiestoornis zichzelf in stand houdt. Ons advies is dus om je niet te druk te maken, dan is de kans groot dat het probleem zichzelf oplost.

 

Een erectiemiddel kan je helpen

Je niet druk maken is niet altijd zo gemakkelijk gezegd als gedaan. Je hebt niet altijd controle over je eigen zenuwen en emoties. Mocht bovenstaande tip niet voldoende zijn, dan zijn er meer dingen die je kunt doen.

Erectiemiddelen zijn inmiddels welbekend in Nederland. Je kunt naar de dokter gaan voor de bekende merken erectiepillen. Veel mannen durven het gesprek met de dokter echter niet aan, of willen geen chemische middelen slikken. Daarnaast moet je door je huisarts voorgeschreven erectiepillen zelf betalen, en ze zijn niet goedkoop.

Er bestaan echter ook erectiepillen op natuurlijke basis. De ingrediënten daarvan worden in veel culturen al eeuwenlang gebruikt als potentieverhogend middel. 123erectiepil.nl verkoopt pillen voor beginners, maar ook pillen met gegarandeerde werking, die even effectief zijn als de middelen die je bij de dokter kunt krijgen.

Met een sterk erectiemiddel zijn je zenuwen misschien nog niet weg, maar je zult merken dat je weer een stevige erectie krijgt. De volgende keer ben je dan al weer een stuk minder zenuwachtig, en binnen de kortste keren zijn je zenuwen weg en genieten jij en je partner weer ouderwets van seks. Een erectiepil zoals Libido Extreme zorgt ervoor dat de zenuwen verdwijnen. Je kunt je volledig richten op de seks en bent meer ontspannen wat weer zorgt voor een betere bedprestatie. 

 

Schaam je niet voor je partner

Over je partner gesproken, je erectieprobleem verbergen is geen goed idee. Vroeg of laat zal je partner merken dat er wat aan de hand is, of zal zij of hij gefrustreerd raken dat jij ineens weinig zin meer lijkt te hebben in seks.

Ook voor je erectiemiddel hoef je je niet te schamen. We snappen dat het niet leuk is om toe te geven dat je een erectiepil slikt. Maar uiteindelijk draait het toch om het resultaat. Jij krijgt weer een stevige erectie en kan je partner volop bevredigen in bed. Daar geniet je partner dan ook alleen maar weer van. Zo’n middel slikken en op die manier samen van seks genieten is dan ook veel leuker voor haar of hem dan wanneer jij net doet alsof je geen erectieprobleem hebt. Om nog maar te zwijgen van de voordelen voor jou, wanneer je weer net als vroeger met plezier tussen de lakens duikt.

Er is genoeg te doen aan een erectiestoornis, en 123erectiepil.nl wil je daar graag bij helpen!


» Ga terug naar het overzicht