Begin het nieuwe jaar met een beter seksleven


Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. We hopen allemaal dat 2017 ons iets goeds gaat brengen. Soms is het afwachten en kan je er niet zoveel aan doen, je moet maar zien wat het wordt. Op sommige dingen heb je nou eenmaal niet zoveel invloed.

 

Voor je seksleven is het tot op zekere hoogte anders. Je hebt wel degelijk een bepaalde invloed in hoe 2017 gaat worden op het gebied van seks met je partner. Wij geven je wat tips om van 2017 wat seks betreft een fantastisch jaar te maken.

 

Goed voornemen: vaker het bed delen

We kennen allemaal wel de bekende goede voornemens. Stoppen met roken, minder drinken, naar het fitnesscentrum gaan, op dieet gaan, ga zo maar door. Waarom zou vaker het bed gaan delen met je partner niet één van die goede voornemens kunnen worden? Ik zou zeggen, bespreek het eens met je partner.

 

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat jij en je partner het erg druk hebben. Seks is iets dat er dan soms nog wel eens bij inschiet. Toch kan je zin in seks ook máken. De juiste verlichting, een romantische film, een diepzinnig gesprek, een lekker muziekje, dat soort dingen. Ga dan niet pas aan het eind van de avond naar de slaapkamer, als het eigenlijk al bedtijd is en je er weer vroeg uit moet, maar doe dit wanneer je nog genoeg energie hebt. Met elkaar naar bed gaan als je moe bent en het druk hebt is even een drempel die je moet overwinnen. Kies je er toch voor, dan merk je weer dat het toch wel erg fijn is. Heb je de drempel overwonnen en geniet je er samen weer van, dan zal het de volgende keer een stuk gemakkelijker gaan.

 

Zorg beter voor je lichaam

Als goede voornemens noemden we ook al het diëten en naar de sportschool gaan. Niet alleen is dit gezonder voor jou en je partner, het heeft ook invloed op je seksleven. Elke overtollige kilo die je kwijtraakt maakt jou aantrekkelijker voor je partner, tot je je ideale gewicht bereikt. Als je partner jouw lichaam aantrekkelijker vindt dan vroeger, ga je dit zeker merken aan zijn of haar gedrag in bed en geeft dit jou ook weer een goed gevoel en meer genot.

 

Daarnaast zal je merken dat je behendiger wordt en meer uithoudingsvermogen hebt in bed. Op die manier geniet je zelf meer van de seks en geef je ook je partner meer plezier.

 

Probeer eens wat nieuws

Seks kan soms ook een sleur worden. De spanning is er een beetje af, met steeds weer dezelfde routine en hetzelfde standje. Dit kan zelfs leiden tot problemen om een erectie te krijgen of behouden, of problemen met klaarkomen. Probeer eens een erectiepil zoals Libido Extreme, je zult zien dat dit zorgt voor meer spanning in jullie relatie.

 

Er wordt over weinig zoveel geschreven als over seks. Kijk eens rond op internet naar spannende nieuwe sekstips, of koop er een boek over. Doe dit vooral samen. Zien jullie iets wat je spannend en leuk lijkt om te proberen, wat houdt je dan nog tegen? Niet alles zal even goed bevallen, maar vroeg of laat vinden jullie een aantal nieuwe manieren om van seks te genieten, wat de seks meteen een stuk spannender maakt. Een goede communicatie over wat je wel en niet wilt en wat jullie allebei lekker vinden, is daarbij van belang. Wees eerlijk tegen elkaar, ook omdat een sterke vertrouwensband op zijn beurt ook weer leidt tot meer plezier in bed.

 

Dit zijn zomaar wat tips om van 2017 op seksgebied een spetterend jaar te maken. We wensen je veel en vaak plezier in bed!


» Ga terug naar het overzicht