Ik kom te snel klaar: wat kan ik daaraan doen?


Kom je te snel klaar en wil je daar graag wat aan doen, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat ook je partner de kans krijgt om een orgasme te beleven? Veel mannen hebben het probleem dat ze te snel klaarkomen, daarin sta je in ieder geval niet alleen. Dit heeft er bovendien toe geleid dat er verschillende oplossingen beschikbaar zijn. Wij presenteren je er hier drie, te weten:

  •   Een spray om het klaarkomen uit te stellen
  •   Tabletten om je hormoonspiegel te beïnvloeden
  •   Erectiepillen met een delay functie

Spray om het klaarkomen uit te stellen

Kom je de laatste tijd te snel klaar tijdens de seks en wil je er graag voor zorgen dat je dit kunt verhelpen? De kans is groot dat dit te maken heeft met de stimulering van de eikel, of andere gevoelige plekken op de penis. Wanneer er een stimulatie plaatsvindt bereiken we als mannen relatief snel een hoogtepunt, waardoor we klaarkomen. Het is de gevoeligheid van de penis die hiervoor zorgt, waardoor het de moeite waard is om je daar op te richten.
Je kunt gebruik maken van een speciale Stud 100 spray , die ervoor zorgt dat je de meest gevoelige plek op de penis tijdelijk kunt verdoven. Tijdens de seks zal je hier verder niets van merken, behalve dat er een mindere stimulatie plaatsvindt. Dit betekent dat je minder snel klaar zal komen, waardoor je samen langer van de seks kunt genieten.

Gebruik van tabletten gedurende de maand

Vind je het vervelend om tijdens of net voor de seks gebruik te moeten maken van een spray? Geen probleem, in dat geval raden we je het gebruik van Orgalang aan. Dit is een product dat je een maand lang iedere dag neemt, om je hormoonspiegel op een positieve manier te beïnvloeden. Het zorgt voor de aanmaak van meer serotonine, dat voorkomt dat je na een kortstondige stimulatie klaar zal komen. Het product zorgt er als het ware voor dat de hersenen niet direct het signaal krijgen dat het tijd is om voor een zaadlozing te zorgen, waardoor je het klaarkomen op een effectieve manier uit kunt stellen.

Erectiepillen met een delay functie

Wil je het klaarkomen uitstellen en heb je daarnaast te maken met een erectiestoornis? In dat geval kun je gebruik maken van Delay Caps. Deze zorgen er aan de ene kant voor dat je een harde erectie zal krijgen die je langere tijd vast kunt houden. Aan de andere kant zorgen de caps ervoor dat je minder snel klaar zal komen, waardoor je langer van de seks kunt genieten. De verschillende producten zorgen er op die 

» Ga terug naar het overzicht