Wat kun je doen aan een laag libido?


Een laag libido beïnvloedt niet alleen de seksualiteit, het kan namelijk ook de intimiteit tussen hem en haar veranderen. Kortom: een laag libido heeft een oplossing nodig. En die is er, in allerlei soorten. Wij dachten bijvoorbeeld hieraan:
 

1. Meer diepgang en intensiteit.

Het middel Libido Liquid is er voor man én vrouw, en zorgt voor meer diepgang en intensiteit op het gebied van seks. Het middel zorgt ervoor dat de aanhankelijkheid toeneemt, en dat er een gezonde behoefte ontstaat om elkaar te strelen en op te winden.
 

2, Het zenuwstelsel verbeteren.

Magnesium en verschillende B-vitamines verbeteren het zenuwstelsel, en beïnvloeden het libido dus op een positieve manier. Het middel Viper zorgt daarvoor – en is speciaal voor mannen.
 

3. De kracht van kruiden.

In de Chinese geneeskunde worden kruiden al eeuwen gebruikt om allerlei kwalen te genezen. Dat deze kruiden ook geschikt zijn om op natuurlijke wijze het libido te verhogen, is veel minder bekend. Op basis van deze kruiden is er daarom Herbal Men Power.
 

4. Speciaal voor vrouwen.

Het komt vaak voor dat niet zozeer mannen, maar vrouwen hinder ondervinden van een laag libido. Voor hen is er daarom Sex Opium Liquid. Het middel zorgt voor minder remmingen, meer euforie en een meer bruisend seksleven.
 
Natuurlijk zijn dit allemaal middelen. Andere tips zijn er ook. Lees bijvoorbeeld over het verbeteren van seksprestaties, voor mannen en voor vrouwen. En lees ook eens onze 5 handige tips om je seksleven voor hem en haar spannender te maken.
 
Benieuwd naar meer middelen, zoals hierboven genoemd? Kijk dan eens rustig verder op onze website

» Ga terug naar het overzicht