Een beter seksleven: Tips voor vrouwen


Je seksleven: hoe zit het eigenlijk daarmee? Is het goed, maar kan het bruisend? Of dreigt het een sleur te worden en kan het wel wat meer spanning gebruiken? Met deze vijf simpele tips kun je als vrouw een heel wat spannender seksleven krijgen:
 

1. Wat vindt hij leuk?

Lievelingseten, favoriete film: leukste sport: wat vindt hij leuk? Als hij merkt dat je interesse in zijn belevingswereld toont, dan betaalt dat zich terug. En met wederzijdse interesse ontstaat wederzijds begrip… dus ook wederzijdse aantrekkingskracht. En laat dat nou net de basis zijn voor een spannend seksleven.
 

2. Tijd voor twee

Durf jezelf met hem ook eens lekker af te zonderen. Geen dagelijkse drukte, geen sociaal leven, maar gewoon even met zijn tweetjes zijn. Als je samen bent, zonder ruis, kom je dichter tot elkaar en is er ruimte voor intimiteit. En dan kan er ruim baan gemaakt worden voor seksualiteit.
 

3. Verleid hem

Een nieuw jurkje, een heerlijke parfum of dat nieuwe kapsel: er zijn allerlei manieren om simpel, maar effectief de aandacht van je partner te krijgen. Mannen zijn over het algemeen erg gevoelig voor vrouwen die goed voor zichzelf zorgen, dus maak er vooral gebruik van. Verleid hem, want dat betaalt zich zeker terug.

4. Spannende stofjes

En als vervolg op de derde tip is lingerie onmisbaar. Je kunt een man helemaal gek van verlangen maken met een nieuw lingeriesetje. Mannen zijn hierin overigens heus niet zo kieskeurig; het hoeft geen peperduur setje te zijn door de dure stof of afwerking. Mannen vinden het trouwens ook vaak leuk om samen met jou een spannend setje uit te zoeken.
 

5. Creëer meer zin

Hoewel het niet vaak besproken wordt, zijn er wel degelijk middelen die het libido van de vrouw stimuleren. Libidoverhogende middelen zijn verantwoord en natuurlijk, en daardoor een goede keuze om het seksleven meer bruisend te maken. Een goed voorbeeld van zo’n middel is Sex Opium Liquid.

» Ga terug naar het overzicht