1. 10 Geheimen over Erecties


Mannen denken vaak dat ze alles weten over hoe hun geslachtsorganen functioneren. Toch zijn er een aantal dingen die ze misschien zelf ook niet weten over hun penis en het krijgen van een erectie. Wij vertellen in dit artikel 10 dingen die je misschien niet wist over erecties.

 

Deze blog schrijven wij vanuit het perspectief van de man. Dit artikel is echter ook leuk voor vrouwen, omdat zij hierdoor meer kunnen leren over het lichaam van hun partner.

 

1.      Er zijn drie soorten erecties

Bij een erectie komt je penis omhoog, wat je in staat stelt om seks te hebben. Maar wist je dat er drie oorzaken zijn van erecties? De reflexogene erectie ontstaat door fysiek contact met je partner, of door jezelf te stimuleren. De psychogene erectie komt door het bekijken van audiovisueel materiaal dat je opwindt, of door fantaseren over seks. Ten slotte is er de welbekende nachtelijke erectie, die optreedt tijdens je slaap. Deze laatste is puur lichamelijk en heeft weinig te maken met of je wel of niet over seks droomt.

 

2.      Roken en drinken hebben een negatief effect op je erectie

Het staat al op de sigarettenpakjes vermeld: roken kan een erectiestoornis veroorzaken. Heb je hier last van, dan kan stoppen met roken je helpen. De ontwenningsperiode is vervelend, maar daarna leef je gezonder. En je kunt dus ook nog eens beter je penis omhoog krijgen, wat weer helpt met je seksleven.

Drinken kan ook erectieproblemen veroorzaken. We hebben het hier niet over af en toe een drankje of een enkele keer doorzakken. Maar echt stevig drinken kan zeker effect hebben op je vermogen om een erectie te krijgen. Ook hiervoor geldt: minder drinken is gezonder, én beter voor je seksleven.

 

3.      Orale seks geeft een nog grotere erectie

Hoe het komt is niet helemaal duidelijk, maar tijdens orale seks is je erectie nog groter. Misschien komt het omdat voor mannen een blowjob ongeveer het lekkerste is wat er is. Hoe dan ook, wil je de lengte van je penis meten en hier een goed gevoel over hebben? Het beste moment is als je net orale seks hebt ontvangen.

 

4.      Voldoende slaap is goed voor het krijgen van een erectie

Van voldoende slaap krijg je ten eerste meer zin in seks. Ben je doodmoe aan het eind van de avond, dan komt seks er vaak niet van. Je wilt dan alleen maar slapen. Maar hoeveel slaap je krijgt heeft ook invloed op hoe goed je een erectie kunt krijgen. Haal je vaak een nacht door of slaap je onrustig, dan kan dit invloed hebben op het krijgen van een erectie.

 

5.      Betere erectie door voldoende privacy

Weet je zeker dat je ongestoord seks kunt hebben, zonder pottenkijkers of meeluisterende buren? Dan zal je penis gemakkelijker omhoog komen en dat ook blijven. Woon je in een studentenhuis, kunnen je ouders elk moment binnenstappen of heb je kinderen waardoor je gestoord kunt worden? Dan bestaat er de kans dat je moeilijker een erectie krijgt. Uiteraard is dit van man tot man verschillend, maar dit is de algemene tendens.

 

6.      Je erectie is niet altijd kaarsrecht

Is je penis een beetje gebogen, ook tijdens een erectie? Dit is volkomen normaal, je hoeft je niet druk te maken. Bij een extreme curve kan het onprettig aanvoelen voor je partner en dit kan een teken zijn van Peyronie’s ziekte. Bezoek in dat geval de uroloog. Een kleine curve is echter niets om je druk over te maken. Misschien vindt je partner het zelfs fijn!

 

7.      Masturberen heeft invloed

Heb je een paar dagen niet gemasturbeerd? Hierdoor vloeit er meer bloed naar je penis en krijg je een stevigere erectie. Wil je indruk maken op je partner en haar ongekend genot schenken in bed? Dan kan het helpen om een paar dagen niet aan jezelf te zitten. Dit maakt tevens het klaarkomen gemakkelijker.

 

8.      Overgewicht beïnvloedt het krijgen van een erectie

Het hebben van overgewicht heeft invloed op je testosterongehalte. Dat is een stuk lager bij mannen met overgewicht. Een te laag testosterongehalte zorgt voor minder goede prestaties in bed. Ook het krijgen van een erectie en de lengte en stevigheid hiervan kunnen beïnvloed worden. Afvallen maakt je dus niet alleen aantrekkelijker voor je vrouw of vriendin, je wordt er ook een betere bedpartner van.

 

9.      Sommige mannen houden echt niet van condooms

De ene man heeft geen last van het dragen van een condoom, de andere wel. Je voelt soms minder als je een condoom draagt. Sommige mannen vinden het weinig opwindend en dit kan erectieproblemen veroorzaken. Heb je daar last van, dan heb je misschien meer stimulatie nodig om je penis omhoog te krijgen en te houden. In geen geval raden we echter aan om geen condoom te dragen in gevallen waarin je dit eigenlijk wel moet doen.

 

10.Gebrek aan controle

Ben jij ook jaloers op vrouwen, omdat ze meerdere orgasmes kunnen bereiken? Veel mannen geven aan dat ze ontevreden zijn over hoe lang hun erecties aanhouden. Je penis niet omhoog kunnen krijgen noemen we een erectiestoornis. Maar te vroeg klaarkomen, of wanneer je penis zijn erectie niet lang genoeg behoudt, kan hier ook onder vallen. Je wilt graag standhouden totdat je partner ook haar hoogtepunt heeft bereikt. Dit lukt echter niet iedere man. Gelukkig bestaan er genoeg methoden om haar ook te laten klaarkomen, zelfs als jij al klaar bent. Wees gul en zorg ervoor dat zij de seks ook bevredigend afsluit.

 

Blijf onze blog volgen voor meer informatie over erecties, erectiestoornissen en seks in het algemeen. Heb je last van een erectiestoornis, bekijk dan ons assortiment aan effectieve erectiemiddelen zoals Libido Extreme.

2. 5 manieren om je seksleven spannender te maken


Seksualiteit is eigenlijk het mooiste wat er is. Het is de beste manier om liefde, genegenheid en verlangens voor en aan je partner te tonen. Staat je seksleven om wat voor reden dan ook op een lager pitje? Deze 5 tips kunnen het op een leuke manier weer nieuw leven inblazen:
 

1. Lieve berichtjes

Zomaar een sms, een lief briefje in zijn of haar jaszak, of een persoonlijk kaartje op het nachtkastje: allemaal voorbeelden van een klein, maar spontaan gebaar dat kan prikkelen. Zeker als er “Ik heb een leuke verrassing voor je…” of “Hier heb je geld, koop maar iets spannends voor jezelf” op staat.
 

2. Doe een striptease

Als je denkt dat een striptease doen beschamend is: think again. Je partner vindt waarschijnlijk niets spannender dan jij die zichzelf langzaam op muziek uitkleedt. Als je jouw partner en jezelf in de stemming wilt brengen, dan is een striptease een prima manier.
 

3. Voorspel is heilig

De kracht van voorspel wordt nogal eens onderschat. Voorspel is niet alleen goed om nóg meer in de stemming te komen, het zorgt er ook voor dat je lichamelijk nog meer met elkaar verbonden bent tijdens de seks. En laten we eerlijk zijn: seks wordt altijd beter als je echt verbonden met elkaar bent.
 

4. Zin moet je maken

Flauw, maar waar: zin moet je maken. Drukte van alledag en tijdgebrek zijn problemen voor bijna iedereen, dus het seksleven blijft niet automatisch spannend. Maak dus vooral zin. En als dat even niet lukt, dan zijn er handige libidoverhogende middelen die het verschil kunnen maken, zoals Libido Forte en Libido Extreme.
 

5. Waak voor routine

Seksleven begint met een S, maar sleur ook. Waak voor routine; probeer eens een ander standje, een andere dag of een totaal ander tijdstip dan wat jullie gewend zijn. Seks kan namelijk ook erg lekker zijn – misschien veel lekkerder zelfs -, als het niet op zondagavond, in het donker en met standje missionaris gaat.
 

3. Begin het nieuwe jaar met een beter seksleven


Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. We hopen allemaal dat 2017 ons iets goeds gaat brengen. Soms is het afwachten en kan je er niet zoveel aan doen, je moet maar zien wat het wordt. Op sommige dingen heb je nou eenmaal niet zoveel invloed.

 

Voor je seksleven is het tot op zekere hoogte anders. Je hebt wel degelijk een bepaalde invloed in hoe 2017 gaat worden op het gebied van seks met je partner. Wij geven je wat tips om van 2017 wat seks betreft een fantastisch jaar te maken.

 

Goed voornemen: vaker het bed delen

We kennen allemaal wel de bekende goede voornemens. Stoppen met roken, minder drinken, naar het fitnesscentrum gaan, op dieet gaan, ga zo maar door. Waarom zou vaker het bed gaan delen met je partner niet één van die goede voornemens kunnen worden? Ik zou zeggen, bespreek het eens met je partner.

 

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat jij en je partner het erg druk hebben. Seks is iets dat er dan soms nog wel eens bij inschiet. Toch kan je zin in seks ook máken. De juiste verlichting, een romantische film, een diepzinnig gesprek, een lekker muziekje, dat soort dingen. Ga dan niet pas aan het eind van de avond naar de slaapkamer, als het eigenlijk al bedtijd is en je er weer vroeg uit moet, maar doe dit wanneer je nog genoeg energie hebt. Met elkaar naar bed gaan als je moe bent en het druk hebt is even een drempel die je moet overwinnen. Kies je er toch voor, dan merk je weer dat het toch wel erg fijn is. Heb je de drempel overwonnen en geniet je er samen weer van, dan zal het de volgende keer een stuk gemakkelijker gaan.

 

Zorg beter voor je lichaam

Als goede voornemens noemden we ook al het diëten en naar de sportschool gaan. Niet alleen is dit gezonder voor jou en je partner, het heeft ook invloed op je seksleven. Elke overtollige kilo die je kwijtraakt maakt jou aantrekkelijker voor je partner, tot je je ideale gewicht bereikt. Als je partner jouw lichaam aantrekkelijker vindt dan vroeger, ga je dit zeker merken aan zijn of haar gedrag in bed en geeft dit jou ook weer een goed gevoel en meer genot.

 

Daarnaast zal je merken dat je behendiger wordt en meer uithoudingsvermogen hebt in bed. Op die manier geniet je zelf meer van de seks en geef je ook je partner meer plezier.

 

Probeer eens wat nieuws

Seks kan soms ook een sleur worden. De spanning is er een beetje af, met steeds weer dezelfde routine en hetzelfde standje. Dit kan zelfs leiden tot problemen om een erectie te krijgen of behouden, of problemen met klaarkomen. Probeer eens een erectiepil zoals Libido Extreme, je zult zien dat dit zorgt voor meer spanning in jullie relatie.

 

Er wordt over weinig zoveel geschreven als over seks. Kijk eens rond op internet naar spannende nieuwe sekstips, of koop er een boek over. Doe dit vooral samen. Zien jullie iets wat je spannend en leuk lijkt om te proberen, wat houdt je dan nog tegen? Niet alles zal even goed bevallen, maar vroeg of laat vinden jullie een aantal nieuwe manieren om van seks te genieten, wat de seks meteen een stuk spannender maakt. Een goede communicatie over wat je wel en niet wilt en wat jullie allebei lekker vinden, is daarbij van belang. Wees eerlijk tegen elkaar, ook omdat een sterke vertrouwensband op zijn beurt ook weer leidt tot meer plezier in bed.

 

Dit zijn zomaar wat tips om van 2017 op seksgebied een spetterend jaar te maken. We wensen je veel en vaak plezier in bed!

4. Bekende erectieproblemen oplossen.


Heb je last van erectieproblemen en ben je benieuwd wat je er tegen kunt doen, of ben je benieuwd of ook andere mannen dit ervaren? Wij zetten de bekende erectieproblemen voor je op een rij, waaraan je onder andere kunt zien dat je lang niet de enige bent die er last van heeft. Daarnaast sommen we enkele oplossingen voor je op, zodat je de erectieproblemen kunt oplossen of in ieder geval tijdelijk kunt verhelpen.

Bekende erectieproblemen bij mannen


We kunnen de bekende erectieproblemen bij mannen onderscheiden in twee categorieën, het gaat om lichamelijke en psychologische oorzaken. Tot de lichamelijke oorzaken rekenen we:

 •   Chronische aandoeningen
 •   Medicijnen
 •   Operaties
 •   Teveel uren op de fiets
 •   De algehele levensstijl

Je kunt onder andere te maken hebben met diabetes mellitus, een chronische aandoening die er bij 1 op de 2 mannen voor zorgt dat zij een erectiestoornis ervaren. Daarnaast kun je last hebben van aderverkalking, hart- en vaatziekten of nieraandoeningen, allemaal potentieel funest voor je erectie.

Maak je gebruik van antidepressiva, kalmeringsmiddelen of anti-histaminica? Ook dat kan invloed hebben op een erectiestoornis, net als medicijnen die je slikt bij een hoge bloeddruk. Heb je een operatie gehad en zijn de zenuwen of bloedcellen vlakbij de penis geschaad? Dan kan dit een mogelijke lichamelijke oorzaak zijn. Verder is het van belang om niet teveel op de fiets te zitten, omdat er dan een te hoge druk ontstaat op het perineum, gelegen tussen de anus en het scrotum. Tot de bekende erectieproblemen bij mannen kunnen we op het lichamelijke vlak tenslotte de algehele levensstijl rekenen, zoals roken of overmatig gebruik van alcohol en/of drugs.

Daarnaast zijn er een aantal psychologische oorzaken van de erectieproblemen mogelijk, het gaat dan om:
 •  Een negatieve spiraal
 •  Onzekerheid of schaamte
 •  Een traumatische ervaring
 •  Het vaderschap
 •  Prestatiedrang
 •  Relatieproblemen

Deze zes elementen vormen bekende oorzaken van erectieproblemen. Zit je in een negatieve spiraal of ben je erg onzeker, ook buiten het seksuele vlak? Dan kan dit daar wel invloed op hebben en krijg je mogelijk te maken met een erectiestoornis. Verder kan het gaat om een traumatische ervaring of het vaderschap, wat er net als prestatiedrang voor zorgt dat het je niet lukt om een goede erectie te krijgen en die vast te houden. In veel gevallen spelen ook relatieproblemen een rol bij een erectiestoornis.

Wat kun je doen tegen erectieproblemen?

Heb je een erectiestoornis en wil je er wat aan doen? Dan is het verstandig om allereerst te zoeken naar de oorzaak. Zijn de problemen lichamelijk of psychologisch en wat kun je daar het best aan doen? Zorg voor een gezonde levensstijl en probeer vermoeidheid te voorkomen. Ervaar je nog wel de opwinding? Dan kun je gebruik maken van erectiemiddelen . Daarnaast kun je producten bestellen voor een penisvergroting  welke ook zorgen voor meer testosteron of om het klaarkomen uit te stellen, zodat je bijvoorbeeld aan je zelfvertrouwen in bed kunt werken. 

5. De do's en don'ts als je een erectiestoornis hebt.


Stel, je hebt een erectiestoornis. Daar ben je dan mooi klaar mee. Je baalt ervan, omdat je zelf aan je trekken wilt komen in bed, en je partner ook genot wilt schenken. Het zorgt voor een minder fijn seksleven en je kunt last krijgen van schaamtegevoelens en zenuwen. Deze schaamte en zenuwen kunnen er weer voor zorgen dat je penis de volgende keer ook niet omhoog komt. Zo houdt de erectiestoornis zichzelf in stand.

 

Een erectiestoornis kan lichamelijke of psychische oorzaken hebben. Hoe dan ook, je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Wat moet je doen als je erectieproblemen hebt? En wat moet je juist niet doen? Lees verder, voor een paar handige tips en trucs.

 

Maak het probleem niet groter in je hoofd

Een oorzaak dat erectiestoornissen soms aanhouden is dat mannen zich er erg druk over maken. Een erectiestoornis is zeker een serieus probleem. Mannen zien het ook zo, wat hen veel stress oplevert. Dit heeft weer tot gevolg dat de schaamtegevoelens en zenuwen toenemen. En dat voorkomt dat je opgewonden raakt, waardoor je penis weer niet omhoog komt. Sommige mannen houden hun erectiestoornis zo in stand, terwijl het probleem verder geen lichamelijke oorzaak heeft.

 

Het is beter om je erectiestoornis te bespreken met je partner, als je haar voldoende vertrouwt. Bespreek samen de mogelijkheden om er wat aan te doen. Hierover gaan we het zo meteen nog hebben. Maar dan weet je partner dat het niet aan haar ligt en zal ze je hier eerder in steunen.

 

Wat je partner betreft, het is natuurlijk erg vervelend als je haar niet kunt bevredigen zoals ze dat zou willen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat jullie niet seksueel actief kunnen zijn. Je kunt haar bijvoorbeeld prima laten klaarkomen met je vingers of met je mond. Dit is misschien niet ideaal, maar het is beter dan niets. Neem ook ruim de tijd voor voorspel, zodat ze in de stemming komt.

 

Verschillende middelen verkrijgbaar

Uiteraard is deze laatste tip vooral geschikt voor zolang als je de erectiestoornis nog hebt. Ideaal zou zijn dat je erectiestoornis verdwijnt. Dan kunnen jullie weer op de normale wijze seks hebben en kom jij ook weer lekker klaar. Er is gelukkig zeker wat te doen aan een erectiestoornis.

 

De middelen van de dokter zijn bij de meeste mannen wel bekend. Deze zijn echter nogal prijzig, en worden niet vergoed door je zorgverzekering. Tevens moet je dan een gênante gang naar de dokter en de apotheek maken.

 

Wij zeggen niet dat je dit niet moet doen. Maar misschien kan je eerst erectiemiddelen op natuurlijke basis proberen. De ingrediënten van deze middelen worden in traditionele culturen al eeuwenlang gebruikt als erectiestimulerend middel. Bij 123erectiepil.nl vind je volop keuze aan deze middelen. Wij bieden middelen voor beginners, die je allereerst zou kunnen proberen. Deze zijn zonder recept verkrijgbaar voor zachte prijzen en onder aantrekkelijke voorwaarden. Ons best verkocht middel Libido Extreme is al goedkoop leverbaar.

 

Mochten deze middelen niet bieden wat je zoekt, probeer dan een middel met gegarandeerde werking. Het mooie is dat het daarbij niet uitmaakt of je je schaamt of dat je zenuwachtig bent. Je penis komt gegarandeerd omhoog. Daarnaast houdt je erectie lang genoeg aan om alles te kunnen doen wat je in bed wilt doen. Merk je dat het middel werkt, dan smelten je zenuwen als sneeuw voor de zon. Binnen de kortste keren heb je weer een heerlijk seksleven en voel je je weer een echte man tegenover je partner, die ook weer volop geniet in bed.

 

Ook deze middelen met gegarandeerde werking kan je zonder recept bij ons kopen. Je bespaart daarnaast geld ten opzichte van een middel op doktersrecept.

 

Overweeg te stoppen met roken en drink niet teveel

Tot slot een tip die voor iedereen geldt die last heeft van een erectiestoornis. Zoals op de sigarettenpakjes vermeld staat, kan roken zorgen voor erectieproblemen. Stoppen met roken kan je helpen om je erectiestoornis te overwinnen.

 

Daarnaast heeft overmatig drankgebruik ook invloed op het kunnen krijgen van een erectie. Af en toe een drankje kan geen kwaad, en ook een enkele keer doorzakken maakt niet heel veel uit. Drink je echter regelmatig te veel, dan kan dit ook een oorzaak zijn van je erectiestoornis. Matig in dat geval met drinken, dat kan echt verschil maken.

 

Blijf ons blog volgen voor meer informatie over erectiestoornissen. Bekijk ook ons aanbod, voor effectieve middelen om af te rekenen met je erectieprobleem. 123erectiepil.nl biedt antwoord op erectiestoornissen!

6. De oorzaken van een laag libido


Een laag libido kan veel vervelende gevolgen hebben – en niet alleen op seksueel gebied. De oorzaken van een laag libido kunnen overigens verschillen. Denk bijvoorbeeld hieraan:
 

1. Ouder worden.

In het geval van mannen neemt het vermogen om een erectie te krijgen af als ze ouder worden. Maar ook bij vrouwen speelt het een rol, zeker als de overgang is geweest.
 

2. Psychische oorzaken.

Iets redelijk kleins als stress van werk kan het libido flink verlagen. Depressie, angst of een psychische aandoening kunnen ook het libido negatief beïnvloeden.
 

3. Lichamelijke oorzaken.

Er zijn tal van lichamelijke oorzaken die als gevolg een lager libido kunnen hebben. Denk aan hart- en vaatziekten, diabetes, maar ook aan overgewicht bijvoorbeeld.
 

4. Medicijngebruik.

Zeker als er sprake is van depressie of een hoge/verhoogde bloeddruk, kan medicijnbijwerking voor een lager libido zorgen. Maar ook bij andere medicijnen kan dit gebeuren.
 

5. Ongezonde leefstijl.

Roken, drinken, drugs gebruiken, verkeerd eten, weinig bewegen en weinig slapen: allemaal dragen ze bij aan een lager libido.
 
Dat dit, een laag libido, een niet te onderschatten iets is, bewijzen misschien deze cijfers:
 
-       Onder volwassen mannen heeft zeker 14% erectieproblemen.
-       Dit percentage ligt zelfs op 40% bij mannen boven de zestig.
-       Belangrijke elementen in het lichaam bepalen de ‘slagingskansen’ voor een erectie: hormonen, zenuwen en bloedvaten.
-       Maar ook gedachten en gevoelens zijn veelbepalend.
 
Gelukkig zijn er ook oplossingen voor erectieproblemen en andere zaken die een laag libido veroorzaken. Bekijk bijvoorbeeld ons artikel ‘Wat kun je doen aan een laag libido?

7. Dit wist je nog niet over erecties


Met het klimmen van de jaren heb je als man meer kans op een erectiestoornis. Bij jongere mannen kan een erectiestoornis juist ontstaan om een psychische reden zoals faalangst. Hieronder lees je in zes punten wat handig is om te weten over erecties en erectiestoornissen.

 

1.       Gemiddeld heeft veertien procent van de mannen last van erectiestoornissen. Hoe ouder, hoe groter de kans dat alles opeens niet meer zo soepel verloopt onder de lakens. Veel mannen schamen zich voor een erectiestoornis en durven het niet met de huisarts te bespreken. De vele middelen tegen een erectiestoornis die je kan kopen bij een webwinkel als 123erectiepil.nl bieden dan gelukkig een goede oplossing.

 

2.       Er is sprake van een erectiestoornis als het je regelmatig niet lukt om een erectie te krijgen of te behouden.

 

Erectiestoornis kan zowel psychische als lichamelijke reden hebben

3.       Een erectiestoornis kan zowel een psychische als lichamelijke reden hebben. Zo zijn jonge mannen sneller onzeker over hun bedprestaties dan de wat oudere mannen. Een lichamelijke oorzaak komt vaker voor bij de mannen van een wat hogere leeftijd. Ze hebben dan bijvoorbeeld een mindere doorbloeding van de penis, die een kortere tijd hard kan blijven. Ook een masturbatie komt bij deze groep mannen niet of nauwelijks op gang. Dit soort lichamelijk ongemak kan heel geleidelijk aan zijn intrede doen, bij de een op zijn veertigste en bij de ander op zijn zeventigste.

 

4.       Bij erectieproblemen met een psychische achtergrond kun je voor de hand liggende zaken als angst, stress en vermoeidheid op verschillende manieren aanpakken. Je kan je partner om begrip vragen, of een gesprek aanvragen met je huisarts die je dan eventueel doorverwijst naar een seksuoloog. Een huisarts is professioneel genoeg om niet vreemd op te kijken van jouw vragen op dit gebied. Tevens zijn er in de webwinkel van 123erectiepil.nl oplossingen te vinden om de psychische oorzaak van een erectiestoornis te behandelen. Bepaalde pillen kunnen je helpen bij het voorkomen van faalangst tijdens de seks. Let wel: hoe langer je met dit soort psychische problematiek blijft rondlopen, des te langer is de weg om het op te lossen.

 

Bespreek een erectiestoornis met je partner of een professional

5.       Ook als problemen bij de erectie van lichamelijke aard zijn kun je daarvoor gespecialiseerde pillen gebruiken. Zorg tevens dat jij en je partner het besef krijgen dat een harde en langdurige erectie op een wat hogere leeftijd niet altijd meer vanzelfsprekend hoeft te zijn. Als je het lastig vindt om dit te bespreken met je partner, overweeg dan een specialist in te schakelen zoals een seksuoloog of psycholoog. Mensen met hart- en vaatziekten bij zichzelf of in de familie hebben iets meer kans op erectiestoornissen.

 

6.       Een makkelijk uit te voeren middel dat elke man kan helpen is voldoende lichaamsbeweging. Hierdoor ontstaat immers een betere doorstroming van de bloedvaten, iets dat elke erectie ten goede komt. Volgens deskundigen hoef je nog niet eens een abonnement op een sportschool te nemen, maar dagelijks een half uur matig intensieve beweging is voldoende. Ook zijn er drie overige zaken die van invloed kunnen zijn bij problemen met een erectie. Het betreft rustig aan doen met alcohol, stoppen met roken en afvallen als er sprake is van overgewicht.

 

Als je op een snelle en gemakkelijke manier de lichamelijke of psychische kant van je erectiestoornis wil aanpakken, neem dan eens een kijkje in de webshop van 123erectiepil.nl. Wist je dat Libido Extreme een van de beste erectiepillen is op dit moment. Vaak zorgt Libido Extreme al een oplossing voor je erectieprobleem.

8. Een beter seksleven: Tips voor mannen


Natuurlijk is het bij seks zo dat de behoefte van beide kanten moet komen, maar dat betekent niet dat de één niet het voortouw hoeft te nemen om een beter seksleven te krijgen. Daarom hebben we wat tips verzameld. Vijf stuks, speciaal voor mannen – en voor een beter seksleven:
 

1. Uiterlijk is belangrijk

Niet alleen is het zo dat seks onder meer om lichamelijke aantrekkingskracht draait, ook moeite doen voor het uiterlijk hoort erbij. Kleding, parfum, gezichtsverzorging, bedenk het maar: met net wat meer moeite voor het uiterlijk zal ze het waarderen en kan dat voor een beter seksleven zorgen.
 

2. Romantiek

Echt waar: de beste seks komt voort uit een ouderwets stukje romantiek. Een lekkere maaltijd, het glaasje wijn erbij, een klein cadeautje zoals bijvoorbeeld een erotisch glijmiddel of zomaar een zoen in de nek kunnen een vrouw vreselijk doen opwinden. Na de romantiek is het dan dus een koud kunstje om haar seksueel te verleiden. En als de romantiek bevalt, dan kan de seks net zo romantisch worden natuurlijk.
 

3. Lichamelijke verbinding

Als je een beter seksleven wilt, dan zul je minstens moeten laten merken dat je lichamelijk contact fijn vindt. Knuffel zomaar eens, geef haar spontaan kusjes of verwen haar uit het niets met een (erotische) massage. Zo zie je precies wat ze lekker vindt, wat haar gevoelige plekken zijn en hoe je dat seksueel kunt gebruiken.
 

4. Tijd voor speeltjes

Vaker dan ze willen toegeven zijn vrouwen best nieuwsgierig naar seksspeeltjes, of zijn ze er al helemaal aan verknocht. Koop dus eens een speeltje voor haar of stel voor om samen iets uit te zoeken. Grote kans dat ze iets zoekt waar ook jij lol aan hebt. Volgens een recent onderzoek kiezen vrouwen als nummer 1 speeltje het vibrerend eitje
 

5. Omhoog met het libido

Natuurlijk kan alleen libidoverhoging ook al genoeg zijn voor spetterende seks. Er zijn hier verschillende middelen voor, allemaal met een natuurlijke werking. Denk aan erectiepillen als Libido Forte, Libido Extreme en Herbal Men Power.9. Een beter seksleven: Tips voor vrouwen


Je seksleven: hoe zit het eigenlijk daarmee? Is het goed, maar kan het bruisend? Of dreigt het een sleur te worden en kan het wel wat meer spanning gebruiken? Met deze vijf simpele tips kun je als vrouw een heel wat spannender seksleven krijgen:
 

1. Wat vindt hij leuk?

Lievelingseten, favoriete film: leukste sport: wat vindt hij leuk? Als hij merkt dat je interesse in zijn belevingswereld toont, dan betaalt dat zich terug. En met wederzijdse interesse ontstaat wederzijds begrip… dus ook wederzijdse aantrekkingskracht. En laat dat nou net de basis zijn voor een spannend seksleven.
 

2. Tijd voor twee

Durf jezelf met hem ook eens lekker af te zonderen. Geen dagelijkse drukte, geen sociaal leven, maar gewoon even met zijn tweetjes zijn. Als je samen bent, zonder ruis, kom je dichter tot elkaar en is er ruimte voor intimiteit. En dan kan er ruim baan gemaakt worden voor seksualiteit.
 

3. Verleid hem

Een nieuw jurkje, een heerlijke parfum of dat nieuwe kapsel: er zijn allerlei manieren om simpel, maar effectief de aandacht van je partner te krijgen. Mannen zijn over het algemeen erg gevoelig voor vrouwen die goed voor zichzelf zorgen, dus maak er vooral gebruik van. Verleid hem, want dat betaalt zich zeker terug.

4. Spannende stofjes

En als vervolg op de derde tip is lingerie onmisbaar. Je kunt een man helemaal gek van verlangen maken met een nieuw lingeriesetje. Mannen zijn hierin overigens heus niet zo kieskeurig; het hoeft geen peperduur setje te zijn door de dure stof of afwerking. Mannen vinden het trouwens ook vaak leuk om samen met jou een spannend setje uit te zoeken.
 

5. Creëer meer zin

Hoewel het niet vaak besproken wordt, zijn er wel degelijk middelen die het libido van de vrouw stimuleren. Libidoverhogende middelen zijn verantwoord en natuurlijk, en daardoor een goede keuze om het seksleven meer bruisend te maken. Een goed voorbeeld van zo’n middel is Sex Opium Liquid.

10. Een erectiestoornis, wat kan je er aan doen?


Een erectiestoornis is niet iets waar mannen graag over praten. Het praten erover met een arts is vaak al een hele drempel die je moet overwinnen. Moeilijker is al om dit met je partner te bespreken, en daarom proberen sommige mannen het dan ook te verhullen. Met je vrienden erover praten doe je in de meeste gevallen al helemaal niet.

Veel mannen denken daarom dat ze een van de weinigen zijn die ermee te parten hebben. Dit kan het toch vaak al aanwezige schaamtegevoel nog verder versterken. En meer schaamte leidt er vervolgens toe dat de symptomen en de nervositeit alleen maar toenemen.

Toch is er wat aan te doen. Wij geven je enkele tips om af te rekenen met je erectiestoornis en weer ouderwets te genieten in bed.

 

Schaamte en zenuwen werken contraproductief

Dat je penis een keer niet overeind kan komen kan elke man gebeuren. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door stress of als je teveel hebt gedronken. Soms ben je ook gewoon niet in de stemming voor seks, doordat je bijvoorbeeld een zware dag hebt gehad.

Geen nood, probeer het de volgende keer gewoon opnieuw. Maak er een romantisch avondje van met je partner en neem ruim de tijd voor het voorspel. De kans is groot dat het dan weer gewoon lukt.

Ga je helemaal in de stress schieten en krijg je last van schaamte? Dit kan je erectieprobleem juist versterken, waardoor je erectiestoornis zichzelf in stand houdt. Ons advies is dus om je niet te druk te maken, dan is de kans groot dat het probleem zichzelf oplost.

 

Een erectiemiddel kan je helpen

Je niet druk maken is niet altijd zo gemakkelijk gezegd als gedaan. Je hebt niet altijd controle over je eigen zenuwen en emoties. Mocht bovenstaande tip niet voldoende zijn, dan zijn er meer dingen die je kunt doen.

Erectiemiddelen zijn inmiddels welbekend in Nederland. Je kunt naar de dokter gaan voor de bekende merken erectiepillen. Veel mannen durven het gesprek met de dokter echter niet aan, of willen geen chemische middelen slikken. Daarnaast moet je door je huisarts voorgeschreven erectiepillen zelf betalen, en ze zijn niet goedkoop.

Er bestaan echter ook erectiepillen op natuurlijke basis. De ingrediënten daarvan worden in veel culturen al eeuwenlang gebruikt als potentieverhogend middel. 123erectiepil.nl verkoopt pillen voor beginners, maar ook pillen met gegarandeerde werking, die even effectief zijn als de middelen die je bij de dokter kunt krijgen.

Met een sterk erectiemiddel zijn je zenuwen misschien nog niet weg, maar je zult merken dat je weer een stevige erectie krijgt. De volgende keer ben je dan al weer een stuk minder zenuwachtig, en binnen de kortste keren zijn je zenuwen weg en genieten jij en je partner weer ouderwets van seks. Een erectiepil zoals Libido Extreme zorgt ervoor dat de zenuwen verdwijnen. Je kunt je volledig richten op de seks en bent meer ontspannen wat weer zorgt voor een betere bedprestatie. 

 

Schaam je niet voor je partner

Over je partner gesproken, je erectieprobleem verbergen is geen goed idee. Vroeg of laat zal je partner merken dat er wat aan de hand is, of zal zij of hij gefrustreerd raken dat jij ineens weinig zin meer lijkt te hebben in seks.

Ook voor je erectiemiddel hoef je je niet te schamen. We snappen dat het niet leuk is om toe te geven dat je een erectiepil slikt. Maar uiteindelijk draait het toch om het resultaat. Jij krijgt weer een stevige erectie en kan je partner volop bevredigen in bed. Daar geniet je partner dan ook alleen maar weer van. Zo’n middel slikken en op die manier samen van seks genieten is dan ook veel leuker voor haar of hem dan wanneer jij net doet alsof je geen erectieprobleem hebt. Om nog maar te zwijgen van de voordelen voor jou, wanneer je weer net als vroeger met plezier tussen de lakens duikt.

Er is genoeg te doen aan een erectiestoornis, en 123erectiepil.nl wil je daar graag bij helpen!

11. Eerste keer online erectiepillen bestellen


Online erectiepillen bestellen bij 123Erectiepil.nl


Wil je online erectiepillen bestellen, voor een hoger libido of om je seksuele uithoudingsvermogen te stimuleren? Een erectiepil helpt je bij een erectiestoornis, zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van de seksuele activiteit of verhoogt het libido. We bieden je hier op 123Erectiepil.nl een uitgebreid assortiment erectiepillen, waarmee je zorgt voor een onbezorgd seksleven. Heb je last van een erectiestoornis of merk je dat je te snel klaarkomt? Je kunt hiervoor gebruik maken van de erectiepillen en andere geneeskrachtige middelen.

De erectiepillen maken gebruik van werkzame stoffen uit plantaardige extracten, gebaseerd op bijvoorbeeld de Chinese geneeskunde en eeuwenoude recepten uit Zuid-Amerika. Dankzij de pillen zorg je voor een maximaal verlangen naar seks, of zorg je ervoor dat je het langer uit kunt houden of zelfs meerdere keren achter elkaar tot een hoogtepunt kunt komen. Je kunt een erectiepil wat dat betreft gebruiken om ondanks een erectiestoornis weer van de seks te genieten, of samen het maximale uit jullie intieme momenten te halen. Wij schetsen je een overzicht van de meest gebruikte erectiepillen en geven je aan hoe je daar veilig gebruik van kunt maken.

Wil je direct de erectiepillen voor mannen of een erectiepil voor vrouwen bestellen? Je vindt bij ons in de webshop een uitgebreid assortiment.

Wat zijn erectiepillen?


Erectiepillen, wat zijn dat eigenlijk en hoe zorgen ze ervoor dat je hier profijt van hebt? Er bestaan verschillende erectiepillen, de erectiepil die je libido verhoogt zit bijvoorbeeld anders in elkaar dan een pil die zorgt voor een langdurige erectie of voorkomt dat je te snel klaarkomt. Het is wat dat betreft verstandig om na te denken over het doel dat je voor ogen hebt. Grofweg bestaat er een onderscheid tussen de volgende doelen:

•  Een hoger libido opwekken
•  Langdurige en hardere erectie
•  Natuurlijke penisvergroting voor een maatje meer
•  Minder snel klaarkomen

Deze laatste categorie erectiepillen is een bijzondere, al kun je daarnaast gebruik maken van de pillen die je zowel helpen een langdurige erectie te verkrijgen als minder snel klaar te komen. Wil je zorgen voor een hoger libido? Er zijn erectiepillen beschikbaar die er vanuit Chinese geneeskrachtige kruiden voor zorgen dat je een hoger libido ervaart. Heb je van jezelf een lager libido, of merk je dat dit onder invloed van hormonen het geval is sinds je wat ouder bent geworden? Met de erectiepil zorg je ervoor dat je de vertrouwde zin in seks weer terugkrijgt. Deze erectiepillen zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen, zodat jullie samen voor een gezond libido kunnen zorgen.

De tweede categorie erectiepillen zorgt ervoor dat je het tijdens de seks daadwerkelijk langer uit kunt houden dankzij een hardere erectie, of dat je minder last hebt van erectieproblemen. Heb je te maken met fysieke erectieproblemen, waardoor seksuele opwinding niet (meer) leidt tot een erectie? Hier kun je met de erectiepil wat aan doen, dit onderbreekt de invloed van een stofje dat je lichaam aanmaakt, dat de erectiestoornis in de hand werkt. Hierdoor neemt de erectiepil als het ware een remming weg, waardoor je weer kunt rekenen op een harde en langdurige erectie.

Waarvoor kan ik erectiepillen gebruiken?


Je kunt de erectiepillen met verschillende doelen gebruiken. Heb je last van erectieproblemen en wil je daar effectief wat aan doen? Het is verstandig om de erectiepil ongeveer 30 - 60 minuten voorafgaand aan de seksuele activiteit in te nemen. Je biedt de werkzame stof dan voldoende de tijd om in het bloed te worden opgenomen. Dankzij de werking van de erectiepil zal er voldoende bloed naar de penis stromen, waardoor de zwellichamen opzwellen en je kunt rekenen op een harde en langdurige erectie, ondanks je erectiestoornis.

Daarnaast kun je de erectiepillen gebruiken voor een meer harde en langdurige erectie, wanneer je geen last hebt van een erectiestoornis. De erectiepillen zorgen ervoor dat je gedurende 4 - 6 uur een erectie kunt houden, zelfs nadat je al bent klaargekomen. Zolang je seksuele opwinding blijft ervaren houd je de erectie, zodat je met gemak meerdere keren (kort) achter elkaar van de seks kunt genieten. Willen jullie het maximale uit jullie seksleven halen? Daarvoor zijn erectiepillen goed geschikt, het is wat dat betreft allang niet meer alleen het middel dat uitkomst biedt bij erectieproblemen.

Meest gebruikte erectiepillen


Uiteraard bieden we je online een selectie van de meest gebruikte erectiepillen, zodat je de populaire pillen eenvoudig kunt bestellen. Voor mannen kun je gebruik maken van BlueXtremeLibido ForteLibido Extreme en ViaPower. Dit zijn een aantal erectiepillen die je helpen te zorgen voor een hardere en meer langdurige erectie, zodat je uithoudingsvermogen in bed flink toe zal nemen. Bekijk hier het hele assortiment erectiepillen voor de man.

Voor mannen presenteren we je onder andere de Libido Liquid en Sex Opium Liquid, twee drankjes die je helpen om het libido te verhogen. Vindt je de drankjes niet lekker? Kies dan voor de Sex Opium Capsules. Je krijgt meer zin in seks, waardoor jullie samen kunnen genieten van de intimiteit. Deze zijn geschikt voor zowel de man als vrouw.

Ook voor de vrouw presenteren we een aantal van de meest gebruikte erectiepillen. Je kunt hierbij denken aan ViaFemme en PinkXtreme, net als aan Camagra voor de vrouw. Je maakt gebruik van plantaardige ingrediënten, die zorgen voor een verhoogd libido en bijvoorbeeld een verbeterde bloeddoorstroming naar de vagina. Dit betekent dat je meer zin in seks ervaart, terwijl je daarnaast de gevoeligheid van je erogene zones kunt verhogen. Bekijk hier alle erectiepillen voor de vrouw.

Kan ik erectiepillen veilig gebruiken?


Wil je gebruik maken van de erectiepillen en ben je benieuwd naar de veiligheid? Alle erectiepillen die we je online presenteren zijn uitvoerig getest en daardoor volkomen veilig. Je kunt er zonder problemen gebruik van maken, om je libido te verhogen of er met de erectiepil voor te zorgen dat je uithoudingsvermogen in bed flink toe zal nemen. Heb je last van een verhoogde bloeddruk? Dan is het bij deze tweede categorie erectiepillen verstandig om vooraf contact op te nemen met een arts. De middelen zorgen voor wijdere bloedvaten naar de penis, waardoor je bloeddruk verder af kan nemen. Geeft de arts groen licht? Dan kun je er zelfs in die specifieke situatie veilig gebruik van maken. Voor meer informatie lees ons speciale artikel over de veiligheid van erectiepillen.

Wil je gebruik maken van een erectiepil en ben je op zoek naar een uitgebreid online aanbod? Je vindt bij ons de erectiepillen die je nodig hebt.

12. Erectiepil proefpakket en tester


Heb je erectieproblemen en wil je ontdekken of je die met een erectiepil kunt verhelpen? Met een testpakket erectiepillen kun je uitgebreid uitproberen of een erectiepil het einde betekent van jouw lichamelijke problemen en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat. Door verschillende keren een erectiepil te testen kom je er al snel achter of het jou helpt.

 

Goedkope erectiepil testen

Als je erectieproblemen hebt, dan is dat vaak al lastig genoeg om dat voor jezelf toe te geven. Een bezoek aan de huisarts doet je zelfvertrouwen geen goed. Laat staan dat je naar de apotheek moet voor erectiepillen. En wees gerust: dat is ook helemaal niet nodig. Een goedkope erectiepil testen doe je gewoon via 123erectiepil.nl. Wij verkopen bijvoorbeeld het Impocure demopakket. Dit is een proefpakket erectiepillen, die zo goed werken dat je je weer achttien voelt.

 

Testpakket erectiepillen van Impocure

Voor nog geen tientje kun je het demopakket erectiepillen van Impocure ontvangen. Je krijgt hiervoor vier capsules, waarmee je maar liefst vier keer kunt ervaren hoe seks is als je lichaam weer meewerkt. De capsule van Impocure zitten boordevol natuurlijke ingrediënten. Ze zijn uniek in hun soort, want het zijn de eerste erectiepillen in een softgel capsule met een vloeibare inhoud. De werkzame stoffen worden extra snel in je lichaam opgenomen.

 

Proefpakket erectiepillen bestellen

Impocure Great Sex capsules werken al binnen een kwartier. En de werkzame stoffen blijven gedurende twaalf uur lang actief. Dat wil zeggen dat je niet alleen ‘s avonds de erectiepillen kunt testen, maar ook ‘s nachts én in de ochtend. Ben je benieuwd of de erectiepillen ook zo goed voor jou werken? Bestel dan snel een testpakket erectiepillen.

 

Waarom erectiepil testen?

Als je erectieproblemen ervaart, last hebt van impotentie of je penis niet zo stijf krijgt als eerst, dan heeft dat een grote invloed op je zelfvertrouwen. Impocure erectiepillen werken stressverlagend en geven je meer rust. Op die manier voorkom je dat je in een vicieuze cirkel komt van onzekerheid, stress en een slappe penis. Neem de controle over je sexleven weer stevig in eigen handen met de erectiepil tester van Impocure.

 

Werking erectiepil capsules

Wil je graag een langdurige stijve penis en lukt dat op dit moment niet? Probeer dan eens met een erectiepil proefpakket of dit je kan helpen. Het demopakket van Impocure erectiepillen bevat vier softgel capsules met natuurlijke ingrediënten. De pillen verhogen je testosteronspiegel, zorgen ervoor dat je je relaxt voelt en werken rustgevend en stressverlagend. Minder stress dus en meer zelfvertrouwen in je lichaam. Je zult snel merken dat erectiepillen echt werken en veel goeds doen voor je sexleven.

 

Erectiepil proefpakket bestellen

Geniet van een hernieuwd gevoel van vertrouwen in je lichaam door het erectiepil proefpakket nu te bestellen. Het zal niet alleen zorgen voor meer zelfvertrouwen, maar ook voor een oppepper van je seksleven en je relatie. Let op: gebruik niet meer dan één pil per 24 uur. Raadpleeg de handleiding voor je de Impocure Great Sex softgel capsule inneemt.

13. Grootmoederstips voor als je een erectiestoornis hebt


Mannen die een erectiestoornissen hebben en daar begrijpelijkerwijs snel vanaf willen, denken vaak het eerst aan de chemische middelen die je bij de dokter op kunt halen. Deze middelen zijn zeker effectief, dat gaan wij niet betwijfelen, maar ze vereisen eerst een gênant gesprek bij de dokter en een gang naar de apotheek, wat nogal een drempel opwerpt voor veel mannen. Daarnaast worden ze niet vergoed door je zorgverzekering en zijn ze zeker niet goedkoop. Deze middelen zouden zeker goedkoper gemaakt kunnen worden, maar de prijs blijft zo hoog omdat de fabrikanten weten dat mannen het er toch wel voor over hebben. Vrijwel iedere man geniet immers van seks en wil zijn partner ook graag bevredigen, en geen enkele man heeft zin om zijn partner teleur te stellen als zijn penis niet omhoog komt.

Zijn er naast de pillen van de dokter nog andere manieren om van een erectiestoornis af te komen? Wij geven je enkele zogenoemde tips uit grootmoeders tijd, waaraan geen chemische middelen te pas komen.

 

Erectiemiddelen, gebaseerd op kruiden uit de natuur

De pillen van de dokter zijn gebaseerd op ingrediënten die chemisch samengesteld worden in een laboratorium. Deze stoffen vind je niet in de natuur. Wil je echter op een natuurlijke manier van je erectiestoornis afgekomen, dan bestaan hier bij 123erectiepil.nl ruim voldoende mogelijkheden voor. Wij verkopen ook pillen, maar deze pillen bevatten kruidenextracten van planten die je gewoon in de natuur vindt. In veel culturen worden deze planten al eeuwenlang gebruikt als manier om op natuurlijke wijze een erectie op te wekken.

Daarnaast zijn onze erectiepillen goedkoper dan de middelen van de dokter. Je kunt ze gewoon online bestellen en hoeft met niemand daarover een ongemakkelijk gesprek aan te gaan. Een doktersrecept is dus niet nodig. Je hebt de keuze uit middelen voor beginners, maar ook middelen met een gegarandeerde werking. Of je dan zenuwachtig bent of niet maakt niet uit, je krijgt gegarandeerd een stevige erectie, die lang genoeg aanhoudt om je partner te bevredigen en zelf ook aan je trekken te komen. Begin eens met Libido Extreme ons best verkochte middel.

 

Welk standje is het beste?

Dan is er nog de vraag welke seksuele posities je het best aan kunt nemen als je last hebt van een erectiestoornis. Het is niet zo makkelijk om hier een specifiek antwoord op te geven. Wel kunnen we zeggen dat als je moeilijk opgewonden raakt, het het best is om af te wisselen qua standjes. Probeer regelmatig iets nieuws, zodat het altijd spannend blijft en je daardoor gemakkelijker een erectie krijgt. Wordt seks een sleur, dan raak je moeilijker opgewonden en kan een erectie uitblijven of wordt je penis tijdens de seks weer slap.

Heb je moeite om een erectie te behouden tijdens de seks, kies dan voor een standje waarbij je veel voelt en waarbij het niet te lang duurt voor je klaarkomt. Heel ingewikkelde standjes, waarbij het lang duurt voor je klaarkomt, kunnen tot gevolg hebben dat je erectie het niet tot het eind uithoudt. Tenzij je een van onze middelen met gegarandeerde werking inneemt, natuurlijk. Maar zelfs dan raden we je aan om nieuwe dingen te proberen en samen te bespreken wat jullie fijn vinden, omdat dit gewoon zorgt voor een spannender seksleven en meer onderlinge verbondenheid.

 

We wensen je heel veel plezier tussen de lakens!

14. Ik kom te snel klaar: wat kan ik daaraan doen?


Kom je te snel klaar en wil je daar graag wat aan doen, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat ook je partner de kans krijgt om een orgasme te beleven? Veel mannen hebben het probleem dat ze te snel klaarkomen, daarin sta je in ieder geval niet alleen. Dit heeft er bovendien toe geleid dat er verschillende oplossingen beschikbaar zijn. Wij presenteren je er hier drie, te weten:

 •   Een spray om het klaarkomen uit te stellen
 •   Tabletten om je hormoonspiegel te beïnvloeden
 •   Erectiepillen met een delay functie

Spray om het klaarkomen uit te stellen

Kom je de laatste tijd te snel klaar tijdens de seks en wil je er graag voor zorgen dat je dit kunt verhelpen? De kans is groot dat dit te maken heeft met de stimulering van de eikel, of andere gevoelige plekken op de penis. Wanneer er een stimulatie plaatsvindt bereiken we als mannen relatief snel een hoogtepunt, waardoor we klaarkomen. Het is de gevoeligheid van de penis die hiervoor zorgt, waardoor het de moeite waard is om je daar op te richten.
Je kunt gebruik maken van een speciale Stud 100 spray , die ervoor zorgt dat je de meest gevoelige plek op de penis tijdelijk kunt verdoven. Tijdens de seks zal je hier verder niets van merken, behalve dat er een mindere stimulatie plaatsvindt. Dit betekent dat je minder snel klaar zal komen, waardoor je samen langer van de seks kunt genieten.

Gebruik van tabletten gedurende de maand

Vind je het vervelend om tijdens of net voor de seks gebruik te moeten maken van een spray? Geen probleem, in dat geval raden we je het gebruik van Orgalang aan. Dit is een product dat je een maand lang iedere dag neemt, om je hormoonspiegel op een positieve manier te beïnvloeden. Het zorgt voor de aanmaak van meer serotonine, dat voorkomt dat je na een kortstondige stimulatie klaar zal komen. Het product zorgt er als het ware voor dat de hersenen niet direct het signaal krijgen dat het tijd is om voor een zaadlozing te zorgen, waardoor je het klaarkomen op een effectieve manier uit kunt stellen.

Erectiepillen met een delay functie

Wil je het klaarkomen uitstellen en heb je daarnaast te maken met een erectiestoornis? In dat geval kun je gebruik maken van Delay Caps. Deze zorgen er aan de ene kant voor dat je een harde erectie zal krijgen die je langere tijd vast kunt houden. Aan de andere kant zorgen de caps ervoor dat je minder snel klaar zal komen, waardoor je langer van de seks kunt genieten. De verschillende producten zorgen er op die 

15. Oorzaken en behandelingen van een erectiestoornis


Eén van de ergste dingen die je als man kan overkomen is een erectiestoornis. Hoe ontstaat een erectiestoornis en wat kun je ertegen doen? Veel mannen durven het uit schaamte niet te bespreken met hun partner of huisarts, wat slecht is voor zowel de seks als de relatie. Lees daarom deze weetjes over de oorzaak en behandeling van jouw erectiestoornis.

 

Een keertje een wat minder harde of langdurende erectie is natuurlijk niet erg, maar als dat vaak aan de hand is kun je maar beter in actie komen. Bij zo’n dertig procent onder de vooral wat oudere mannen is er een lichamelijke oorzaak. Bij de rest zijn het meestal psychische oorzaken zoals faalangst of relatieproblematiek. Ook kunnen door de lichamelijke oorzaken psychische problemen ontstaan op bijvoorbeeld het gebied van prestaties.

 

Lichamelijke oorzaken van een erectiestoornis

Als er een lichamelijke oorzaak is komt dit voor bij onder meer mannen met diabetes. In een mindere mate gaat een erectiestoornis samen met aandoeningen waarbij er een lagere bloeddoorstroming is, zoals hart- en vaatziekten, aderverkalking, MS of nierproblemen. Ook zaken als roken, alcohol en drugs kunnen een invloed hebben op de seksuele prestatie. Daarnaast kan medicatie van invloed zijn, zoals antidepressiva en kalmeringsmiddelen. Bij een gering aantal mannen is er sprake van minder seksuele activiteit na bepaalde ziekenhuisoperaties en door de druk van een fietszadel tijdens het fietsen kan ook dat eventueel een boosdoener zijn.

 

Psychische oorzaken van een erectiestoornis

Het gevoelsleven van de man is van invloed op de kwaliteit van de erectie. Zodra een man zich wat minder prettig voelt of de relatie loopt niet helemaal lekker, kan dit van invloed zijn op een erectie. Een belangrijke invloed is ook onzekerheid. Zo kan een man zich zorgen maken over bijvoorbeeld de lengte van de penis, het lang kunnen volhouden van de penisverharding en de vraag of het lukt de vrouw te laten klaarkomen tijdens de penetratie. Maar ook kan onzekerheid ontstaan als een man bijvoorbeeld zijn baan kwijt is of als op de een of andere manier zijn trots is aangetast. Andere mogelijkheden zijn relatieproblemen of een traumatische incest- of verkrachtingservaring.

 

Behandelingen van een erectiestoornis

Wie een erectiestoornis wil behandelen kan op een site als 123erectiepil.nl middelen vinden die helpen voor betere bedprestaties. Ook kun je met je huisarts het gesprek aangaan, die jou dan eventueel doorverwijst naar een psycholoog of seksuoloog. Realiseer je dat een huisarts vaak vragen krijgt over erecties en het echt niet vreemd is als je hiermee komt. Als er een psychische oorzaak is, dan is dit bij veel mannen al te verhelpen door middel van gespreksvoering. Soms kan het bijhouden van een dagboekje voor jezelf en de behandelaar erg nuttig zijn.

 

Ook komt het bij erectieproblemen voor dat er een prothese wordt geïmplanteerd. Daarnaast kun je een hulpmiddel overwegen als de penisring of de vacuümpomp, zodat je penis beter doorbloed raakt en stijver en langer hard wordt.

 

Wat bij elke vorm van erectieproblematiek altijd is meegenomen, is lichaamsbeweging. Hierdoor krijg je een betere bloeddoorstroming, wat altijd positief zal uitwerken op je seksuele prestaties. Wist je dat Libido Extreme een van de beste erectiepillen is om dit moment. Libido Extreme is vaak al de eerste stap bij het oplossen van een erectiestoornis.

16. Oplossingen voor erectieproblemen


Elke man die een erectiestoornis heeft, faalangst bij seks en ga zo maar door, vindt in dit blog tips en oplossingen voor erectieproblemen. Het is al zo oud als de mens, maar er bestaan tegenwoordig tal van oplossingen voor erectieproblemen. Lees daarom de handige tips in dit artikel voor een goede erectie die hard is en blijft.

 

Allereerst blijven wij in onze blogs over betere erecties benadrukken dat je voor een verbetering van je seksleven veel belangstelling moet schenken aan voeding, lichaamsbeweging en levensstijl. Roken, alcohol en drugs hebben een invloed op de kwaliteit van seks en je erectie, dus gebruik dit niet of slechts in beperkte mate. Probeer iets aan lichaamsbeweging te doen, ook al is het maar twintig minuten wandelen per dag. Wist je bijvoorbeeld dat mensen met een zittend beroep grotere kans hebben op erectieproblemen, om nog maar te zwijgen over mensen die dagelijks veel tijd doorbrengen op een fietszadel?

 

Aanpak gezondheid, stress en psychische oorzaken als oplossing voor erectieprobleem

Ook lichamelijke oorzaken kunnen een effect hebben op de erectie. Voorbeelden zijn een te hoog cholesterolgehalte, overgewicht, aderverkalking en andere zaken op het gebied van hart en bloedvaten. Een dieet kan uiteraard al een goede hulp zijn tegen je teveel aan cholesterol of je overgewicht. 

 

Stress is van belang bij een slechte seksuele prestatie. Werk daarom aan een betere ontspanning, bijvoorbeeld door sport, yoga of je minder druk maken in je hoofd over bijvoorbeeld of je wel goed bent in bed.

 

Met name de wat jongere mannen presteren minder bij de seks door psychische oorzaken als onzekerheid en faalangst. Bij de wat oudere mannen kan het voorkomen dat de potentie iets daalt doordat ze ouder worden. Bespreek dit soort zaken eventueel met je huisarts, die je desnoods kan doorverwijzen naar een psycholoog of seksuoloog.

 

Snelle en gemakkelijk oplossing van seksuele problemen door erectiepillen

Een minder bekende oplossing bij problemen met de erectie is om eens goed te tijd te nemen je te laten strelen door je partner en te ontdekken wat jij allemaal fijn vindt. Ook een lang of opwindend voorspel kan jouw erectie beter en langduriger maken dan je gewend bent. Sommige mensen kiezen voor het kopen van lustopwekkende speeltjes of speciale kleding om het liefdesspel te bevorderen. Zelfs beter communiceren met je partner kan van invloed zijn op de kwaliteit van je erectie.

 

Als je een gemakkelijke en snelle oplossing wil voor je erectieprobleem is het raadzaam om medicatie of erectiepillen te slikken. Zodra je de juiste pillen of andere middelen hebt gevonden in bijvoorbeeld onze webshop 123erectiepil.nl kun je de erectie verbeteren en langer laten aanhouden. Een gespecialiseerde betrouwbare webwinkel voor erectieverbeterende middelen en lustopwekking zoals 123erectiepil.nl levert uitsluitend hoge kwaliteit in erectiepillen en aanverwante artikelen en is erkend door het Webshop Keurmerk van Trustmark

17. Symptomen van een erectiestoornis


Elke man heeft wel eens een wat minder succesvolle erectie, maar zodra dit een terugkerend probleem wordt, is er sprake van een erectiestoornis. Bij de wat oudere mannen speelt er vaak een lichamelijke oorzaak, terwijl het symptoom bij de jongere man eerder een psychische reden is zoals faalangst of onzekerheid. Hieronder tref je uitleg over de symptomen van de erectiestoornis en wat je ertegen kan doen.

 

Lichamelijke en psychische symptomen van een erectiestoornis

Als de symptomen van een erectiestoornis een lichamelijke achtergrond hebben, komt dit vaak door aandoeningen als diabetes, nierproblemen, Multiple Sclerose of een relatief lage bloeddoorstroming door hart- en vaatziekten. Ook het gebruik van tabaksproducten, drank en drugs kunnen symptomen vormen voor een erectiestoornis, evenals medicijnen als een antidepressivum of een kalmerend middel. Tot slot is een mogelijke reden voor erectieklachten ook nog het zeer langdurig zitten op een bureaustoel, autostoel of fietszadel.

 

Daarnaast kan de psychische kant van de man symptomatisch zijn. Bij stress, relatieproblemen of een andere reden waardoor de man niet lekker in zij vel zit, kan dit zorgen voor een minder goede of minder langdurende erectie. Er kunnen allerlei twijfels ontstaan, zoals ‘is mijn penis wel hard genoeg’, ‘kom ik niet te snel klaar’, ‘lukt het om mijn partner ook klaar te laten komen’, enzovoorts.

 

Wat kun je doen tegen een erectiestoornis?

Als je een goede aanpak wil voor je erectieproblemen en betere seks wil, zorg dan in de eerste plaats voor gezonde voeding en lichaamsbeweging, weinig stress en voldoende nachtrust. Beperk of stop roken, alcohol en drugs. Pak lichamelijke symptomen aan als bijvoorbeeld een te hoog cholesterolgehalte, overgewicht, aderverkalking en andere zaken op het gebied van hart en bloedvaten.

 

Ook een lang of opwindend voorspel kan wonderen doen voor het krijgen van een goede erectie. Sommige mensen kiezen ook voor lustopwekkende speeltjes of opwindende kleding.

 

Een snelle en makkelijk middel voor een betere erectie of om een erectiestoornis tegen te gaan is het gebruik van erectiepillen. Neem een kijkje in deze webshop voor de juiste pillen of andere middelen voor een betere of langer durende erectie, zodat de symptomen wegvallen. Een specialist als 123erectiepil.nl levert uitsluitend legale erectiepillen en aanverwante artikelen van goede kwaliteit. Niet voor niets zijn wij erkend door het Webshop Keurmerk van Trustmark.

18. Tien manieren om klaarkomen uit te stellen


Tips voor het uitstellen van klaarkomen zijn erg handig, want elke man wil natuurlijk zijn ejaculatie of zaadlozing uitstellen om goede prestaties bij de seks te kunnen tonen. Met deze tips voor uitstel van klaarkomen voor een beter seksleven verras je je partner met een harde penis die lang stijf blijft voordat hij tot een orgasme of hoogtepunt komt.

 

Het is zonde en onnodig als bij het vrijen na een paar minuten de spanning verloren gaat door een vroegtijdige ejaculatie of zaadlozing. Snel klaarkomen heeft invloed op je seksleven, je relatie en je zelfvertrouwen. Als je makkelijk opgewonden raakt en snel kan klaarkomen kan dit je zelfs tegenwerken als je een kinderwens hebt. Daarom hierbij tien manieren om klaarkomen uit te stellen.

 

Tien tips tegen een vroegtijdige zaadlozing om meer te genieten van seks

1.       Doordat veel mannen bij het masturberen snel willen klaarkomen, is hun lichaam hieraan gewend geraakt. Daarom adviseren we om hier wat meer een langdurend ritueel van te maken.

 

2.       Een handige tip om een vroege zaadlozing te voorkomen is om tijdens het vrijen langer in- en uit te ademen. Hierdoor bereik je een hogere ontspanning, wat een orgasme zal uitstellen.

 

3.       Als je met je gedachten helemaal opgaat in het vrijen met je partner, betekent dat ook dat je eerder klaarkomt. Daardoor kan een middel om vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan zijn om ergens anders aan te denken (zolang dit maar niet een andere bedpartner is).

 

4.       Zeker de jongere mannen kunnen klaarkomen langer uitstellen als ze in de uren voor het vrijen gaan masturberen of zich laten pijpen. Het lichaam heeft dan tijd nodig om nieuw sperma aan te maken en de penis is dan nog wat minder gevoelig, waardoor het seksueel genot langer zal duren.

 

5.       Als je partner de penis aanraakt of beweegt in plaats van jijzelf, kun je een zaadlozing langer uitstellen. Ook kan het helpen om af en toe van positie of standje te wisselen, omdat zoiets dan even een rustmoment voor jezelf is. Bij sommige mannen neemt de motivatie tot klaarkomen af als tijdens bijvoorbeeld een ‘doggy style’ de vrouw een zeer langdurend standje verwacht.

 

6.       Elke man die het klaarkomen langer wil uitstellen kan zichzelf helpen door dagelijks de voorhuid enkele malen naar achteren te trekken. Door te wennen aan deze positie kan een zaadlozing langer worden uitgesteld.

 

7.       Hoewel iedereen seks met een condoom als minder prettig ervaart, zorgt het er wel voor dat je je orgasme langer kan uitstellen.

 

8.       Als je voelt dat je bijna moet klaarkomen, zet je wijsvinger dan vooraan het scrotum bij de schacht van de penis. Trek dan met die vinger een denkbeeldige lijn van het scrotum naar de billen, geef hierbij druk zonder jezelf pijn te doen. Doordat dit ontspant kan het een zaadlozing afremmen.

 

9.       Ook is er een oefening om de prikkelbelasting van de hersenen te verlagen vlak voordat een orgasme kan ontstaan. Maak een ringvorm van je wijsvinger en duim en manoeuvreer dit met enige snelheid zonder te knijpen van de onderkant van de penis richting de eikel. Het gedeelte in de hersenen dat betrokken is bij een orgasme kan zich dan even herstellen.

 

10.   Een populaire techniek om snel klaarkomen tegen te gaan is training van de PC-spier in je bekkenbodemgebied. Deze spier heb je onder meer nodig als je nodig moet plassen, maar dit moet ophouden. De manieren om de PC-spier te trainen nomen we kegeloefeningen. De bekendste is het telkens aanspannen en dan weer ontspannen van deze bekkenbodemspier. Op YouTube tref je handige instructies. 

19. Vijf veelgestelde vragen en antwoorden


Elke man en ook de partner hoopt op een goede en langdurige erectie tijdens het vrijen. Toch kan er bij iedereen wel eens een erectiestoornis optreden. Voorbeelden zijn een penis die niet stijf wil worden, een penis die slechts korte tijd stijf is, of eentje die te slap is om een fatsoenlijke penetratie te bereiken. Als dit vaker dan gebruikelijk voorkomt, wil webwinkel 123erectiepil.nl jou helpen. Niet alleen met onze middelen, maar ook met informatieve blogs over erecties, erectiestoornissen en tips voor betere seks.

 

Hoe vaak komt het voor?

Problemen bij de erectie of een erectiestoornis komt volgens wetenschappelijk onderzoek het minst voor bij de mannen van onder de veertig, namelijk vijf procent. Bij veertigers stijgt dit percentage al tot veertien procent. Tussen de vijftig en zeventig ligt het op dertig procent, terwijl het bij zeventigplussers om bijna de helft gaat. Door schaamte en faalangst gaan er maar weinig mannen naar de huisarts.

 

Wat houdt het in?

Wat is een erectiestoornis? Daar is sprake van als de penis onvoldoende stijf is voor normaal seksueel contact met uw partner. Slapte of weinig uithoudingsvermogen van een erectie ligt helaas nog steeds wat in de taboesfeer, terwijl er op verschillende manieren wel iets aan te doen valt. Bij een erectie vullen de zwellichamen van de penis zich met bloed vanwege de opwinding. Als er te weinig testosteron in het bloed zit is er kans op een erectiestoornis. Ook zaken als leefstijl, voeding en lichaamsbeweging kunnen een rol spelen.

 

Wat kunnen de oorzaken zijn?

De oorzaken van een erectiestoornis kunnen zeer verschillend zijn. Tabak, drugs en alcohol hebben geen bevorderende werking, zeker niet in hoge mate. Dit geldt tevens voor medicijnen zoals antidepressiva. Bij de wat jongere mannen kan onzekerheid en faalangst wat sterker opspelen dan bij oudere mannen, die vaak seksueel ervarener zijn. Daarnaast kan bij de oudere man het libido of de testosteronspiegel door de leeftijd veranderd zijn.

 

Hoe helpen erectiepillen?

Bij impotentie of een erectiestoornis wordt het enzym PDH 5 niet of niet tijdig aangeemaakt door het lichaam. Meestal bevatten erectiepillen een PDH 5-remmend middel, die kan zorgen voor meer ontspanning en een hogere bloedopname in de penis. De erectiepillen zijn dus in feite een hulpmiddel, geen oplossing.

 

Wat kan een man er zelf aan doen?

Net als uw hersens kunt u ook uw penis in een betere conditie krijgen. Roken kan zorgen voor minder elasticiteit en zelfs groeistoornissen van de penis. Een andere ‘lustkiller’ is overgewicht of obesitas. Als je wat meer kilo’s hebt, is het lastiger om gemakkelijk bloed naar de penis te laten stromen. Zorg dus voor voldoende beweging en gezonde voeding. Ook essentieel voor een goede erectie is voldoende nachtrust en weinig stress. Zelfs gapen helpt voor de ontspanning en bloedcirculatie, of ontspanningstechnieken als bijvoorbeeld yoga. Tot slot zijn er natuurlijk erectiepillen. Deze zijn tegenwoordig van steeds betere kwaliteit. Helaas zijn er ook neppillen of slechte pillen, maar die vind je niet bij een erkende en gerenommeerde online aanbieder als 123erectiepil.nl.

 

20. Voordelen en nadelen van testosteron boosters


Testosteron regelt zaken als je groei, stofwisseling, karakter en gedrag. Soms is het prettig om er meer van te hebben. Daarom zijn testosteron boosters aan te raden voor met name of mensen die voor een hoger libido de kwaliteit van seks willen verbeteren. Na je dertigste daalt het testosterongehalte, waardoor je energieniveau, kracht én seksdrive wordt verlaagd. Voor een verhoging van je testosteronspiegel kun je testosteron boosters kopen, ook wel genaamd test boosters. Hieronder tref je een blog over de voordelen en nadelen van testosteron boosters.

 

Het verschil tussen natuurlijke en synthetische testosteron boosters

Onder testosteron boosters worden alle manieren gerekend die op een natuurlijke of synthetische manier dit mannelijk hormoon kunnen verbeteren of verhogen.

 

De natuurlijke testosteron boosters op een rijtje:

 

1.       Een gezonde levensstijl

2.       Voldoende nachtrust

3.       Voldoende lichaamsbeweging

4.       Voldoende zonlicht

5.       Zo min mogelijk stress

6.       Zo min mogelijk overgewicht

7.       Matig met alcohol, drugs, roken en suiker

 

Tot slot geldt qua voeding dat je zo min mogelijk suiker en ‘eenvoudige’ koolhydraten moet binnen krijgen en in een bepaalde mate vitamine B en D en zink zou moeten binnen krijgen. Daarnaast wordt voedsel aangeraden met gezonde vetten zoals vis, kokosolie, kaas, eieren, koudgeperste olijfolie en avocado’s.

 

Naast de natuurlijke versies kun je de natuur een handje helpen met synthetische testosteron boosters. Deze bestaan in de vorm van gel, pleisters, pillen en injecties.

 

De nadelen van testosteron boosters

 

1.       Over synthetische testosteron boosters wordt wel beweerd dat er bijwerkingen kunnen optreden. Een voorbeeld is het krijgen van een vettere huid, terwijl een hoger testosterongehalte ook mannelijke kenmerken zoals de groei van borsthaar kan vergroten.

2.       Als je onder de 21 jaar bent wordt het gebruik van een test booster afgeraden, omdat je nog in de groei kan zitten en misschien eerder geslachtsrijp wordt.

3.       Mocht je nog twijfels hebben, raadpleeg dan je huisarts of als je meer testosteron wenst voor sportprestaties: een sportarts.

 

De voordelen van testosteron boosters

1.       Deze middelen bezorgen je eerder een erectie, die vervolgens ook langer kan aanblijven.

2.       Je gaat je met zo’n middel mannelijker volen en er mannelijker uitzien.

3.       Deze middelen zijn ideaal en behulpzaam als je behoefte hebt aan meer testosteron maar het je niet lukt om bijvoorbeeld stress te verminderen. Of je hebt een te druk leven om veel aandacht te besteden aan lichaamsbeweging of gezond eten.

4.       De minste kans op een eventuele bijwerking is een booster in de vorm van een pleister of een gel, maar deze zijn tevens iets minder effectief dan een pil of injectie.

5.       De wetgeving ten aanzien van inname van testosteron en de bijbehorende middelen kan per land verschillen. Uiteraard voldoen alle testosteron boosters uit de collectie van 123erectiepil.nl aan de in Nederland geldende wettelijke voorschriften. Bovendien controleren wij zelf alle middelen voor verhoging van de testosteron uit de webshop ook nog eens zorgvuldig. Daarnaast geldt voor de gebruiker dat als deze de middelen voor testosteron toename op de juiste worden gebruikt met een correcte dosering het relatief veilig is.

 

Neem een kijkje bij deze webwinkel voor je informatie of het kopen van betrouwbare en veilige testosteron boosters!

21. Wat kun je doen aan een laag libido?


Een laag libido beïnvloedt niet alleen de seksualiteit, het kan namelijk ook de intimiteit tussen hem en haar veranderen. Kortom: een laag libido heeft een oplossing nodig. En die is er, in allerlei soorten. Wij dachten bijvoorbeeld hieraan:
 

1. Meer diepgang en intensiteit.

Het middel Libido Liquid is er voor man én vrouw, en zorgt voor meer diepgang en intensiteit op het gebied van seks. Het middel zorgt ervoor dat de aanhankelijkheid toeneemt, en dat er een gezonde behoefte ontstaat om elkaar te strelen en op te winden.
 

2, Het zenuwstelsel verbeteren.

Magnesium en verschillende B-vitamines verbeteren het zenuwstelsel, en beïnvloeden het libido dus op een positieve manier. Het middel Viper zorgt daarvoor – en is speciaal voor mannen.
 

3. De kracht van kruiden.

In de Chinese geneeskunde worden kruiden al eeuwen gebruikt om allerlei kwalen te genezen. Dat deze kruiden ook geschikt zijn om op natuurlijke wijze het libido te verhogen, is veel minder bekend. Op basis van deze kruiden is er daarom Herbal Men Power.
 

4. Speciaal voor vrouwen.

Het komt vaak voor dat niet zozeer mannen, maar vrouwen hinder ondervinden van een laag libido. Voor hen is er daarom Sex Opium Liquid. Het middel zorgt voor minder remmingen, meer euforie en een meer bruisend seksleven.
 
Natuurlijk zijn dit allemaal middelen. Andere tips zijn er ook. Lees bijvoorbeeld over het verbeteren van seksprestaties, voor mannen en voor vrouwen. En lees ook eens onze 5 handige tips om je seksleven voor hem en haar spannender te maken.
 
Benieuwd naar meer middelen, zoals hierboven genoemd? Kijk dan eens rustig verder op onze website

22. Welke anticonceptiemiddelen zijn er?


Wat is anticonceptie en welk middel is een goede keuze? Veel mensen vinden seks belangrijk en willen graag vrijen, maar willen niet zwanger raken of hebben geen kinderwens. Als een kind of zwangerschap ongewenst is, is er dan nog meer behalve bekende anticonceptiemiddelen als de pil en het condoom? Hieronder tref je een overzicht van de populaire en medisch erkende anticonceptiemiddelen.

 

De pil

Het meest gangbare anticonceptiemiddel voor vrouwen is de pil. De pil is zo populair door de hoge betrouwbaarheid als deze dagelijks wordt geslikt. Vaak is er tijdens een korte stopperiode de ongesteldheid, waarna kan worden begonnen met een nieuwe strip.

 

Het condoom

Ook heel bekend is natuurlijk het condoom, ter voorkoming van zowel zwangerschap als geslachtsziektes. Het elastische latex vormt zich gemakkelijk om elke penis en kan geen zaadcellen doorlaten. Een variant is het vrouwencondoom, een zakje van kunststof die in de vagina kan worden ingebracht.

 

De anticonceptiering

Een ander anticonceptiemiddel voor de vrouw is de anticonceptiering. Na elke drie weken breekt hierbij een ringvrije week aan, waarin de vrouw ongesteld raakt. Het is niet het bekendste anticonceptiemiddel, maar desondanks zeer betrouwbaar.

 

Het hormoonspiraal

Met een hormoonspiraal heeft de vrouw een anticonceptiemiddel voor vijf jaar. Dit spiraal wordt uitsluitend door medisch professionals ingebracht, waarna er nog niet of nauwelijks menstruatie is. Ook deze methode is alom erkend en betrouwbaar.

 

Het koperspiraaltje

Ook het koperspiraaltje kan uitsluitend door een arts worden geplaatst. Bij dit middel is de werking tot maximaal tien jaar. Vaak duren de tussenpozen van de menstruatie langer bij gebruik van een koperspiraaltje. Tevens is het mogelijk dat een vrouw gedurende het gebruik van dit middel niet meer ongesteld wordt.

 

Het anticonceptiestaafje

Overeenkomstig met het vorige middel wordt ook een anticonceptiestaafje door middel van een medische ingreep ingebracht, in dit geval in de arm van een vrouw. De werking is drie jaar en geldt als zeer betrouwbaar. Soms kan er sprake zijn van bloedverlies, maar ook kan het voorkomen dat er in de drie jaar van gebruik geen sprake meer is van menstruatie.

 

De prikpil

Nog een ander middel dat een hoge betrouwbaarheid kent is de prikpil. Ook deze wordt toegediend door een arts of een bevoegd zorgverlener en vindt eens per drie maanden plaats. In het eerste jaar vermindert dan de menstruatie, terwijl na gebruik van een jaar er doorgaans geen sprake meer is van ongesteldheid. Mocht je als vrouw toch een kinderwens hebben, dan kun je op zijn vroegst zwanger raken een jaar nadat je de laatste prikpil kreeg.

 

De anticonceptiepleister

De anticonceptiepleister is een betrouwbaar middel voor vrouwen als deze consequent elke week wordt geplakt op een van de daarvoor geschikte lichaamsdelen. Na drie weken aaneengesloten deze pleisters te plakken moet in de vierde week, tijdens de menstruatie, de plakbeurt worden overgeslagen.  

23. Zo verbeter je de seksprestaties


Er zijn allerlei manieren om seksprestaties te verbeteren – en om zo het genot en plezier in seks te verhogen. Libidoverhogende middelen, uiteraard als ze verantwoord en 100% natuurlijk zijn, kunnen hierin helpen. Een aantal ideeën om je seksprestaties te verbeteren:
 

Erectiepillen

Het klinkt als iets voor met name oudere mannen, maar niets is minder waar. Ook steeds meer jonge(re) mannen zien de meerwaarde in van erectiepillen, om de seksprestaties en het seksuele genot te verhogen. De mogelijkheden zijn trouwens nogal breed. Voor letterlijk een hard resultaat is er Libido 7, een versterkte erectie kan met Viapower en BlueXtreme is een vertrouwd middel dat al jarenlang bewijst een effectieve pil te zijn.
 

Voor de vrouwen

Niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen is er van alles op de (veilige) markt om de seksprestaties te helpen verbeteren. Zo is er bijvoorbeeld het slimme middel Libido Liquid, wat voor meer aanhankelijkheid en warmte tijdens de seks zorgt. Maar ook Sex Opium Liquid, voor als de seks best een beetje ruw mag zijn.
 

En natuurlijk tijd

Natuurlijk vergeten we niet het belangrijkste om seksprestaties te beïnvloeden: tijd. Niet alleen de tijd nemen is belangrijk, maar ook bezig zijn in het nu. Seks is, net als al het andere, een momentopname. Geniet er dus van, door in het moment te leven – en dus ook seks te hebben. Is tijd niet het probleem? Dan kunnen de erectie- of libidomiddelen hierboven misschien wel de oplossing bieden. Ze zijn er namelijk voor jong en minder jong, man en vrouw, kortom voor wie op een leuke manier werk wil maken van heerlijke seks.